.

Missix Екстра Къса Гел Накрайници за нокти 600шт 15 Размери Обновен Матиран Мек Гелевый Натиснете върху ноктите с Пълно Покриване на Прозрачни Административни Уши Акри?

Missix Екстра Къса Гел Накрайници за нокти 600шт 15 Размери Обновен Матиран Мек Гелевый Натиснете върху ноктите с Пълно Покриване

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Впитывающиеся гел накрайници за нокти】 Много кратки гел накрайници за нокти Missix, изработени от висококачествени вливат в гел материал, този комплект за изграждане на гелевых нокти точно повтаря контура на нокътя от живеца до свободния край 【Липсата на следи на върховете на ноктите】 Надавливание на върховете на ноктите-това е устойчив на разкъсване на меки гел уши, натурални бесследные, не оставят следи, дори когато се навеждате.Което няма да доведе до натоварване и натиск върху пръстите на краката. 【15 размери са подходящи за вашите нокти】 Тези къси пирони, се предлагат на 15 различни размери 40 пирони всеки размер, че е в общо 600 броя. 【Лесна употреба】 Нашите меки гел уши имат по-плитък огъване, по-тънък заден край дава възможност да се направи така, за да пълни с уши-добре е долепена до вашите ноктите, че не ви накара да се почувствате дискомфорт.Дебели острието не позволява лесно да се съборят или да се огъват, което увеличава продължителността на живот. 【Трайност】Върховете на ноктите може да продължи повече от 3 седмици.Върховете на ноктите не мачкам, вие просто нанесете лепило за нокти и той го ноктите, за да се създаде форма на ноктите на вашата мечта. гел накрайници за нокти с пълно покритие с предавателна актуализация Traceless 600 бр. гел накрайници за нокти добра дължина предлагат на 15 различни размери, които са подходящи за повечето пръстите.В комплекта на всеки размер е включена 40 бр. накрайници за нокти.Можете лесно да създадете своя идеален дизайн нокти.Цвят : прозрачен Форма : пълно покритие Размер : 15 размери, по 40 броя във всеки размер, количество : 600 парчета.

Декларирани характеристики