.

Toyvian, 1 бр. Цветни Сензорни Дрънкалки, Звънци за деца, Играчки за малки деца, Музикални играчки, Бебешки играчки-Свирки, Тропане, Звънци, Ръчни Ударни Камбанка, Музика?

Toyvian, 1 бр. Цветни Сензорни Дрънкалки, Звънци за деца, Играчки за малки деца, Музикални играчки, Бебешки играчки-Свирки,

BGN 3.91

Сума
Налично за поръчка

Камбанка за деца : Прекрасен дизайн, той определено привлича вниманието на дететоБебешки дрънкалки : Изработени от висококачествени материали, безопасни и трайни за игри на децата.Детски музикален инструмент : Също може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, които да имат дете, те ще го харесат.Детска играчка : Нашият продукт може да продължи дълго време и да не навреди на детето.Детска играчка : Приятен размер и лесно, си удобен за хващане на малки дръжки.Най-добрият дизайн за деца, които за първи път се научават да се възползва от предмети.Осъществяване на списък 1 х Детска дрънкалка Характеристики - Цвят : случайна цветна играчка-камбанка. - Материал : Пластмасова детска играчка.77in камбанка за спускане със шейни. - Нашият продукт може да продължи в продължение на дълъг срок, и без вреда за детски ръчно перкуссионного колокольчика не ще. - Прекрасен дизайн, това определено привлича вниманието на детето към кроватному звънец. - Нашият продукт се отличава с висока производителност и е по-разумно шейкером bell stick. - Приложимо към различни сцени, като дете игри на закрито, на открито, подарък за душата на детето, подаръци за рожден ден и т. Преносими музикални играчки. - Също така може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, които да имат дете, те ще се радвате на тази бубновая пръчка.Описание на продукта Забавни музикални играчки Е специална и скъпа детска играчка, която е направена от висококачествен материал за трайни и безопасна употреба.Ръчно камбанка фина работа, него не е лесно за носене и багажник, много практичен за употреба. специален дизайн на вечерта бубна може да предизвика интерес у детето и за облекчаване на неговия плач.

Декларирани характеристики