.

Набор от Инструменти За Отстраняване на Авто тапицерия, Щипки за Броня на автомобила и Набор от Инструменти За Отстраняване на покрития Wetado 262шт Инструмент За Прем?

Набор от Инструменти За Отстраняване на Авто тапицерия, Щипки за Броня на автомобила и Набор от Инструменти За Отстраняване

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

?[247 бр инструменти за ремонт на каросерията] - 7 инструменти за теглене на устройството и 240 бр. щипки за броня широко се използват за украса люлеещо радиатор, един панел, врата табло, броня, автомобилния крило, странични прагове, решетки, колесни кладенеца, въздух, капака на двигателя, splash щит, фиксаторов, заклепочных скоби.Той може да работи в някои приложения, като автомобили, мебели и електронно оборудване. ? [Многократно използване на] Този набор от инструменти за автоматично премахване на покрития от 15 бр. идеални за бързо и безопасно премахване на пластмасови облицовки, вътрешни облицовки, корнизи купето, тапицерия на вратите, тапицерия дръжки задния капак на устройството, на колелата и на иконите с колата също може да се използва за инсталиране на камери за обратно виждане, говорители, автомобилни стерео системи, смяна на икони . ?[Незаменим метален инструмент] Конструкция с двойна глава, два различни края за различни ситуации.Удобно да теглите нитове и отваряне на лентата. Гладка инструменти от неръждаема стомана е по-стегната и по-тънка от пластмасови монтировочные инструменти.Това е най-добрият избор, когато искате да направите по-силен напън. ?[УНИВЕРСАЛЕН комплект] - Комплект съдържа 12 вида от най-разпространените размери, с дупки от 6,3 мм (1/4"), 6,4 mm (1/4"), 7,1 мм (9/32"), 7,8 mm (5/16"), 8 mm (5/16"), 9 мм (23/64"), от 9,5 мм (3/8"), от 10 мм (23/64") за замяна на счупени фиксаторов. ?[ОБСЛУЖВАНЕ WETADO] - Всички инструменти за теглене на устройството и довършителни работи от нашата компания се радват на доживотен услуги след продажбата обслужване.Ние твърдо вярваме, че ще се наслаждавате на нашите комбинирани комплекти за ремонт на тапицерията, и ако не сте напълно доволни, върнете ги в срок от 60 дни за връщане на парите, не задават въпроси.Набор от инструменти за теглене на облицовки - добър идеален подарък за фен на коли, специалисти по поддръжка, за начинаещи и приятели, на Хелоуин, Коледа, Деня на благодарността, рождени дни, юбилейни подаръци, свети Валентин и т. инструменти за ремонт на каросерията] - 7 инструменти за теглене на устройството и 240 бр. щипки за броня широко се използват за украса люлеещо радиатор, един панел, врата табло, броня, крило, странични прагове, решетки, колесни кладенеца, въздух, капака на двигателя, splash щит, щита, фиксаторов, нитове, подмяна на скоби.Той може да работи в някои приложения, като автомобили, мебели и електронно оборудване. ? [Многократно използване на] Този набор от инструменти за автоматично премахване на покрития от 15 бр. идеални за бързо и безопасно премахване на пластмасови облицовки, вътрешни облицовки, корнизи купето, тапицерия на вратите, тапицерия дръжки задния капак на устройството, на колелата и на иконите с колата също може да се използва за инсталиране на камери за обратно виждане, говорители, автомобилни стерео системи, смяна на икони .

Декларирани характеристики