.

Диаграма на растежа, Монитор Высотомера от Полиестерни Влакна с Минималистичен Дизайн за деца за Детска Спалня за Дневна (Ракета)

Диаграма на растежа, Монитор Высотомера от Полиестерни Влакна с Минималистичен Дизайн за деца за Детска Спалня

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Изискан модел : Диаграма на растежа е красив модел, бял и не оцветени, и има уникално полиэтиленовое покритие за защита на околната среда, което може да бъде леко водоустойчивВнимавайте за растеж : Таблица растеж - чудесен начин да запознае детето си с факти и аспекти, което улеснява проследяването на растежа на вашето дете.Прост дизайн, независимо дали е сладка детска стая или кабинет детето, дори и ако той е като едно изделие, това ще даде пространство много красота.Малката настолна лампа. Структурата на огъване : Таблица висоти е изработена от тъкан, която удебелени при провисании придобива по-голяма структура и не ще се разклати във вятъра.Тя е направена от платно, написан с маслени бои.Идеален подарък : Таблица растеж - чудесен подарък за мама и татко в деня на раждането на детето, семеен подарък, подарък за топъл дом или за подарък на детето си за рождения ден.Изискан модел : Диаграма на растежа е красив модел, бял и не оцветени, и има уникално полиэтиленовое покритие за защита на околната среда, което може да бъде леко водоустойчив.Внимавайте за растеж : Таблица растеж - чудесен начин да запознае детето си с факти и аспекти, което улеснява проследяването на растежа на вашето дете.Прост дизайн, независимо дали е сладка детска стая или кабинет детето, дори и ако той е като едно изделие, това ще даде пространство много красота.Малката настолна лампа. Структурата на огъване : Таблица висоти е изработена от тъкан, която удебелени при провисании придобива по-голяма структура и не ще се разклати във вятъра.Тя е направена от платно, написан с маслени бои.Идеален подарък : Таблица растеж - чудесен подарък за мама и татко в деня на раждането на детето, семеен подарък, подарък за топъл дом или за подарък на детето си за рождения ден. Провисающая текстура : Таблица висоти е изработена от тъкан, която удебелени при провисании придобива по-голяма структура и не ще се разклати във вятъра.Тя е направена от платно, написан с маслени бои. Изискан фигура : Диаграма на растежа има красива фигура, бял и не оцветени, и има уникално полиэтиленовое покритие за защита на околната среда, което може да бъде леко водоустойчив. Прост дизайн, независимо дали е сладка детска стая или кабинет на бебето, дори ако той просто се отличава като едно изделие, това ще даде пространство много красота.

Декларирани характеристики

Item Type:
Growth Chart
Material:
Polyester Fiber
Product Size:
Approx. 100 x 20cm / 39.4 x 7.9in
Package List:
1 x Growth Chart:
1 x Double Sided Sticker:
Note:
Note:
Do not fold the product, so as not to appear creases, affecting the use. 1. Due to manual measurement, please allow 0‑1cm error. Please make sure you don't mind before bidding.
2. Pictures may not reflect the actual color of objects due to differences between different monitors. Thank you very much!: