.

TAZSJG Ретро Радио под Формата На Въртяща се Музикална кутия за Бижута Креативна Забавната Музикална Ковчег Музикална Кутия За Съхранение на Бижута Детски Рожден Ден

TAZSJG Ретро Радио под Формата На Въртяща се Музикална кутия за Бижута Креативна Забавната Музикална Ковчег Музикална

BGN 126.68

Сума
Налично за поръчка

1 Ръчно завъртане, е механична музикална ковчег без батерия, чиста и лесна за използване.Когато започва да звучи музика, кукла началото на кружиться и целувки назад-напред.След като часове приключи, ще можете да се насладите на прекрасна музика. Тази хубава класическа музика ковчег е във формата на радиото и две прекрасни кукли за целувки. В тази music box използва здрав екологично чиста пластмаса, който може да придружава децата през дълъг период от време. Тази музикална ковчег е с красив външен вид и музика. изискан дизайн, чудесна изработка, отличен за всеки колекционер музикални шкатулок. Благодарение на perfect майсторство на изпълнение и доброто качество, това е най-добрият подарък за деца, възрастни и стари хора на рождени дни, Коледа и св. Ръчна музикална ковчег с ръчно въртене, работеща без батерия, чиста и лесна за използване.Когато започва да звучи музика, кукла началото на кружиться и целувки назад-напред.След като часове приключи, ще можете да се насладите на прекрасна музика. Тази хубава класическа музика ковчег е във формата на радиото и две прекрасни кукли за целувки. В тази music box използва здрав екологично чиста пластмаса, който може да придружава децата през дълъг период от време. Тази музикална ковчег е с красив външен вид и музика. изискан дизайн, чудесна изработка, отличен за всеки колекционер музикални шкатулок. Благодарение на perfect компетентността и доброто качество, това е най-добрият подарък за деца, възрастни и стари хора на рождени дни, Коледа и Св. На въртящата се на ръка, това е механична музикална ковчег без батерии, чиста и лесна за използване.Когато започва да звучи музика, кукла началото на кружиться и целувки назад-напред.След като часове приключи, ще можете да се насладите на прекрасна музика. Тази хубава класическа музика ковчег е във формата на радиото и две прекрасни кукли за целувки. В тази music box използва здрав екологично чиста пластмаса, който може да придружава децата през дълъг период от време. Тази музикална ковчег е с красив външен вид и музикален съпровод. Изискан дизайн, чудесна изработка на изпълнение, отличен за всеки колекционер музикални шкатулок. Благодарение на perfect компетентността и доброто качество, това е най-добрият подарък за деца, възрастни и стари хора на рождени дни, Коледа и св. Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Музикално шкатулкаматериал : Пластикцвет : кафяв + златни Размер : приблизително 13x12x16 см Тегло : приблизително 382 г/13,5 унция.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Music Box
Material:
Plastic
Color:
Brown + Gold
Size:
Approx. 13x12x16cm
Weight:
Approx.382g/13.5oz
Package List:
1 x Music Box:
2 x Doll:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Christmas Resin Carved Rotating Horse Music Luminous Rotating Musical Box :