.

Органайзер за подправки Couwilson, монтиран на стената, 15,7 в 2 опаковки, Подвесная Полк-Органайзер за подправки, полици за съхранение на подправки за кабинет или за монт?

Органайзер за подправки Couwilson, монтиран на стената, 15,7 в 2 опаковки, Подвесная Полк-Органайзер за подправки, полици

BGN 7.14

Сума
Налично за поръчка

【По-голям капацитет от 2 опаковки】- Това е чудесен органайзер за подправки, който лесно ще се освободи повече за вас място, без да създават безредици в дома и в кухнятаПодходящ за подправки, сол, пипер, захар, растителни масла и т. Този многофункционален рафтове за съхранение и може да се използва в бани, килери, врати, шкафове. 【Висока товароносимост】-Сверхсильная силата на сцепление или инсталиране на пирони гарантира, че на рафта в банята може да се използва в продължение на дълго време, здрав органайзер за душ може да побере не повече от 45 килограма.Конструкция с отворено дъно ви позволява да излязат и бързо высушивать предмети, за да избегнете размножаването на бактерии.Идеална идея за домашно съхранение. 【Украсете дома си така, както на вас ви харесва】- Тази стенни поставка за подправки, разбира се, може да се използва не само в кухнята, но и в спалнята, хола, кухнята и на други места.Можете да сложите подправки, бижута, малки саксии за цветя, зелени растения и съхраняване на други малки предмети. 【Висококачествени материали】- Този комплект за баня изработен от 100% неръждаема стомана 304, не избледняват, устойчив на надраскване и е трайна.Гладката повърхност не поцарапает вас и няма да навреди на предмети.На куката може да се мотае лъжица, шпатула или други предмети. 【Икономичен дизайн】-с цел защита На околната среда и доставка на дължина и ширина 1 парчета са намалели с 0,3 инча. Подредени заедно за да спестите място. 【Че получавате】 - 2 накрайник за душ, 2 лепило, 1 ръководство за потребителя, 4 носещи, на пластира, 8 пирони и аксесоари, 4 издръжливи на куката. 100% удовлетворенное за обслужване на клиенти!. 【По-голям капацитет от 2 опаковки】- Това е чудесен органайзер за подправки, който лесно ще се освободи повече за вас място, без да създават безредици в дома и в кухнята.Подходящ за подправки, сол, пипер, захар, растителни масла и т. Този многофункционален рафтове за съхранение и може да се използва в бани, килери, врати, шкафове. 【Висока товароносимост】-Сверхсильная силата на сцепление или инсталиране на пирони гарантира, че на рафта в банята може да се използва в продължение на дълго време, здрав органайзер за душ може да побере не повече от 45 килограма.Конструкция с отворено дъно ви позволява да излязат и бързо высушивать предмети, за да избегнете размножаването на бактерии.

Декларирани характеристики