.

Прокатная Количка ATAAY, Стеллажный Блок, Метални Рафтове За съхранение, Превоз За съхранение, Кухненска Количка, Рафтове за съхранение, Стеллажная Полк за кухнята, Д?

Прокатная Количка ATAAY, Стеллажный Блок, Метални Рафтове За съхранение, Превоз За съхранение, Кухненска Количка, Рафтове за

BGN 112.69

Сума
Налично за поръчка

5-различен багажник изключително полезно за организиране на нещатас този продукт ще бъде не повече от елементарно.Мощен пространство за съхранение на Лесно съхранявайте предмети от бита, независимо дали кухненски прибори, кутии за съхранение или Книга.Можете да изберете колко слоя трябва, в зависимост от височината на място. отворени рафтове осигуряват максимално удобство за съхранение и демонстрация.чист Дом - това вече не е Мечта.Максимален тегло на една етажерка е 30 кг / 66 паунда за съхранение на различни предмети, която осигурява дълготрайност, стабилност и здравина. 100% Предварително Сглобени.Никакви средства не се изисква. порасна, и това работи!Ако имате някакви проблеми с получаването на стоката, можете да споделите с нас по всяко време, и ние ще ви предложим добро решение в рамките на 24 часа. Метална полк се сгъва и може да се съхранява във всяко кътче, без да заема твърде много място, може да се използва почти навсякъде в къщата за баня, антре, гараж, кухня, хол, килер, перално помещение, офис и много други. Конструкция просторна рафтове за съхранение, достатъчно здрава и трайна, за да издържат на големи натоварвания. различна височина на нива и нива позволява да се поставят елементи с различни размери. 5-различен багажник изключително полезно за организиране на нещата.с този продукт ще бъде не повече от елементарно.Мощен пространство за съхранение на Лесно съхранявайте предмети от бита, независимо дали кухненски прибори, кутии за съхранение или Книга.Можете да изберете колко слоя трябва, в зависимост от височината на място. отворени рафтове осигуряват максимално удобство за съхранение и демонстрация.чист Дом - това вече не е Мечта.Максимален тегло на една етажерка е 30 кг / 66 паунда за съхранение на различни предмети, която осигурява дълготрайност, стабилност и здравина. 100% Предварително Сглобени.Никакви средства не се изисква. порасна, и това работи!Ако имате някакви проблеми с получаването на стоката, можете да споделите с нас по всяко време, и ние ще ви предложим добро решение в рамките на 24 часа. Метална полк се сгъва и може да се съхранява във всяко кътче, без да заема твърде много място, може да се използва почти навсякъде в къщата за баня, антре, гараж, кухня, хол, килер, перално помещение, офис и много други. Конструкция просторна рафтове за съхранение, достатъчно здрава и трайна, за да издържат на големи натоварвания.

Декларирани характеристики