.

Натиснете върху дълги нокти с дизайн на въздушната въздушната нокти, изкуствени нокти за ковчега за жени, лепило върху ноктите желейным лепило на статични ноктите.

Натиснете върху дълги нокти с дизайн на въздушната въздушната нокти, изкуствени нокти за ковчега за жени, лепило върху ноктите

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

24 бр за върховете на ноктите с пълно покритие размери 12, 1 бр. пила за нокти, 1 бр. дървена пръчка за премахване на връхчетата на гробовых пирони.Прижимные пирони са произведени от висококачествен акрил ABS-материал, по-лъскава, здрава и тяхното не е лесно да се прекъсне.Мекота, подобна на човешки нокът.Изберете подходящ размер на накладного на ноктите, нанесете с помощта на желейных на двустранните лепило band-спин (устойчивост желейного лепило не е толкова добра, като течно лепило, но той позволява на въздушната ноктите се използва ПОВТОРНО. ), натиснете до ноктите на 10-21 секунда.Подходящ е както за начинаещи майстори на нийл арт, така и за професионалисти.Акрилно ноктите лесно да даде форма и се полират.При нанасяне на топ лак на въздушната ноктите може да се съхранява в продължение на една-три седмици, при условие, че те са се избягва излагане на високи температури и продължително потапяне във вода.Тези страхотни и красиви дълги нокти могат да подсилят красотата на среща, рожден ден, сватба, последния вечер, парти.Прекрасен подарък за вашата приятелка, съпруга, приятели, майки или сестри. за върховете на ноктите с пълно покритие размери 12, 1 бр. пила за нокти, 1 бр. дървена пръчка за премахване на връхчетата на гробовых пирони.Прижимные пирони са произведени от висококачествен акрил ABS-материал, по-лъскава, здрава и тяхното не е лесно да се прекъсне.Мекота, подобна на човешки нокът.Изберете подходящ размер на накладного на ноктите, нанесете с помощта на желейных на двустранните лепило band-спин (устойчивост желейного лепило не е толкова добра, като течно лепило, но той позволява на въздушната ноктите се използва ПОВТОРНО. ), натиснете до ноктите на 10-21 секунда.Подходящ е както за начинаещи майстори на нийл арт, така и за професионалисти.Акрилно ноктите лесно да даде форма и се полират.При нанасяне на топ лак на въздушната ноктите може да се съхранява в продължение на една-три седмици, при условие, че те са се избягва излагане на високи температури и продължително потапяне във вода.Тези страхотни и красиви дълги нокти могат да подсилят красотата на среща, рожден ден, сватба, последния вечер, парти.Прекрасен подарък за вашата приятелка, съпруга, приятели, майки или сестри.Натиснете върху ноктите на Средния дизайн, кратки режийни ноктите Привкус на френски лепило за нокти Комплект с клейкими язычками Пила за нокти за жени, Нашите продукти включват инструменти, които не трябва да ги купуват отделно.

Декларирани характеристики