.

Мерки и теглилки гумена тръба Tintvent, Въздушен маркуч от разпенен EPDM материал 33 фута, Лак врати и прозорци за леки автомобили, камиони, джипове, лодки и домашно прилож?

Мерки и теглилки гумена тръба Tintvent, Въздушен маркуч от разпенен EPDM материал 33 фута, Лак врати и прозорци за леки автомобили,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

ЗДРАВ порест каучук EPDM : Тази кръгла куха поролоновая тръба са изработени от висококачествени материали, не замръзва и не се чупи при екстремни температури и могат да издържат на многократно използване, така че със сигурност може да се инсталира в най-различни области на приложениеМНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : Гумено уплътнение на тръби Tintvent заглушава шума, елиминира вибрациите и защитава вашия автомобил, лодка или къща от външни влияния, повишаване на комфорта при шофиране.ЛЕСНО се нарязва : Тази тонкостенную гумена тръба лесно да се отреже с нож, за да получите необходимата дължина, и ще се окаже, лесно закрываемое уплътнение, съответстваща на вашето конкретно приложение.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Гумено уплътнение за тръби се използва широко в различни морски, автомобилен, също може да се използва като уплътнители за прозорци / врати, можете да използвате въображението си там, където имате нужда от него. ?【Здрав порест каучук EPDM】 : Тази кръгла куха поролоновая тръба са изработени от висококачествени материали, не замръзва и не се чупи при екстремни температури и могат да издържат на многократно използване, така че със сигурност може да се инсталира в най-различни области на приложение. ?【МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ】 : Гумено уплътнение на тръби Tintvent заглушават шума, елиминира вибрациите и защитава вашия автомобил, лодка или къща от външни влияния, повишаване на комфорта при шофиране. ?【Лесно се реже】 : Тази тонкостенную гумена тръба лесно да се отреже с нож, за да получите точната дължина, и това ще създаде лесно закрываемое уплътнение, съответстваща на вашето конкретно приложение. ?【Широко приложение】 : Гумено уплътнение за тръби се използва широко в различни морски, автомобилен, също може да се използва като уплътнители за прозорци / врати, можете да използвате въображението си там, където имате нужда от него. ?【Услуги】 : Моля, проверете дали желания от вас размер, преди да поръчате.Ако имате някакви въпроси относно силиконов каучук тръби, моля, не се колебайте да се свържете с нас по пощата. ?【Здрав порест каучук EPDM】 : Тази кръгла куха поролоновая тръба са изработени от висококачествени материали, не замръзва и не се чупи при екстремни температури и могат да издържат на многократно използване, така че със сигурност може да се инсталира в най-различни области на приложение.

Декларирани характеристики