.

LNYZQUS Рафтове За обувки за малки деца, 4 Нива, Розово Органайзер За обувки, Стелаж за обувки В гардероба, Штабелируемая Тесен Шкаф За обувки, Тънък Органайзер Zapateras, Ск?

LNYZQUS Рафтове За обувки за малки деца, 4 Нива, Розово Органайзер За обувки, Стелаж за обувки В гардероба, Штабелируемая Тесен

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Метална тръба 【Подобри и по-издръжлив материал】- Нашата детска обувница изработени от здрав метални тръби с прахово покритие и на висококачествени пластмасови съединители.Стабилна конструкция и по-дебели тръби с покритие придават на тази розова стойка за обувки добра стабилност, както и натоварването върху него е много по-тежки и по-издръжливи в сравнение. 【Компактен стелаж за обувки】- Размер : 16,7 x 12 x 21,6 инча.Този кратък органайзер за обувки - е добра новина за тясното пространство!Благодарение на компактния си штабелируемому профил, можете да лесно да настроите рафт-органайзер за обувки в килера, коридор, дневна или спалня, коридор, фоайе, гардероб, хостел, тераса, кабинет, гараж и т., Поставка за детски обувки за шкаф ще ви помогне да увеличите пространство по вертикала, лесно почистване и поддържане. 【Лесен монтаж и настройка】- с прост дизайн и подробно описание на инструкциите не са необходими инструменти, дори и децата могат да ги добре създаден.Махнете един слой за вашите високи обувки!Или може да се комбинират 2 или 3 рафтове за обувки заедно, за да се създаде голям багажник. 【Сладко розово дизайн】- Този нов мини органайзер за обувки оцветена в розово навсякъде, той изглежда дребничка и мил, симпатичен розовото е любим цвят на момичета, най-малкият размер е идеален за женския гардероб и малка влизане през задната врата.Хубав рафт-поставка за обувки - идеален подарък за вашата дъщеря, внучка и приятелка. 【Многофункционален органайзер за обувки】- Тази штабелируемая рафт за обувки е предназначена не само за обувки, тя може да бъде поставка за вашите играчки, книги, растения и много други неща.Той също така е чудесно за съхранение на кухненски съдове за хранене.Тази тесен рафт за обувки, лека и преносима, това е перфектният избор за хостели и отдаване под наем. 【Искрено на ваше разположение】 - Качество и обслужване са наш основен приоритет.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с тесен рафт за обувки.Ние предлагаме услугата връщане на парите, за да ви помогне да получите отлични впечатления от пазаруването. 【Подобри и по-издръжлив материал】- Нашата детска обувница изработени от здрав метални тръби с прахово покритие и на висококачествени пластмасови съединители.Стабилна конструкция и по-дебели тръби с покритие придават на тази розова стойка за обувки добра стабилност, както и натоварването върху него е много по-тежки и по-издръжливи в сравнение. 【Компактен стелаж за обувки】- Размер : 16,7 x 12 x 21,6 инча.Този кратък органайзер за обувки - е добра новина за тясното пространство!Благодарение на компактния си штабелируемому профил, можете да лесно да настроите рафт-органайзер за обувки в килера, коридор, дневна или спалня, коридор, фоайе, гардероб, хостел, тераса, кабинет, гараж и т.

Декларирани характеристики