.

Клиновидная възглавница ZOUTEX Queen Size (10 x6x60) за таблата на леглото, 40D Memory Foam, 2 Къси плюшени своята практика, Пълнител Bed Gap Затваря междина (0-7 инча) Между таблата и матра?

Клиновидная възглавница ZOUTEX Queen Size (10 x6x60) за таблата на леглото, 40D Memory Foam, 2 Къси плюшени своята практика,

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【ПОДОБРИ пълнител за матрак】 идеален за запълване на празнината между таблата на леглото и матрака или между леглото и стената (0-7 инча)В случай, че под леглото повече няма да падне възглавници или други средства, необходими за добър нощен сън. 【40 D HIGH DENSITY MEMORY FOAM】Сърцевината възглавници ZOUTEX Bed Gap Filler е изработена от 40 D пяна с висока плътност с ефект на памет на базата на ергономичния си дизайн, който е по-удобен и поддържаната.Дайте възглавница напълно надуться в рамките на 24-48 часа след разопаковане. 【Изключителен дизайн на джоба за съхранение на велкро】 Когато трябва да коригира посоката на тази клиновидна възглавници за легло, за различни нужди, уникални джоба с велкро може лесно да се регулира за съхранение на вашия телефон, очила и други неща. 【Два къси плюшени своята практика】 В комплекта са включени 2 висококачествени къси плюшени своята практика, които са меки, удобни и дишащи, те са лесно да се променят и да се перат по всяко време. 【Отлично сервизно обслужване】 ZOUTEX предлага и по-бързо връщане на парите в рамките на 30 дни и гаранция за подмяна на 1 година.Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля незабавно се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Нашият приоритет е да се направи така, че да сте удовлетворени!.

Декларирани характеристики