.

Cabilock Кутия за съхранение от 2 теми, Сватбен Декор, Снаксове, Бисквити, Тенис на Декор, Кутия с Шоколад, Кутия за Подаръци за Коледното парти, Подарък Лидице Кутия за Д?

Cabilock Кутия за съхранение от 2 теми, Сватбен Декор, Снаксове, Бисквити, Тенис на Декор, Кутия с Шоколад, Кутия за Подаръци

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

желязоКОЛЕДЕН ДЕКОР - той съчетава интересен дизайн с общото качество на продукта, е практичен, той дава продукт на красотата.КОНФЕТНЫЙ ДЕКОР - Не съдържа вредни вещества и е изработен от висококачествен чугун с добра герметичностью.КОШЧЕТО за боклук с КАПАК - Подходящ за опаковане на по-малки подаръци, ръчно изработени изделия, шоколад, бонбони, много полезно за ежедневна употреба.МАЛКА КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Тази опаковъчна кутия е универсална, тя може не само да съхранявате малките подаръци, но и пакет бонбони.РЕКОЛТА КУТИЯ ЗА БОНБОНИ - Достатъчно пространство и голям капацитет могат да отговарят на вашите различни нужди.Можете да го използвате с доверие.КОЛЕДЕН ДЕКОР - той съчетава интересен дизайн с общото качество на продукта, е практичен, той дава продукт на красотата.КОНФЕТНЫЙ ДЕКОР - Не съдържа вредни вещества и е изработен от висококачествен чугун с добра герметичностью.КОШЧЕТО за боклук с КАПАК - Подходящ за опаковане на по-малки подаръци, ръчно изработени изделия, шоколад, бонбони, много полезно за ежедневна употреба.МАЛКА КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Тази опаковъчна кутия е универсална, тя може не само да съхранявате малките подаръци, но и пакет бонбони.РЕКОЛТА КУТИЯ ЗА БОНБОНИ - Достатъчно пространство и голям капацитет могат да отговарят на вашите различни нужди.Можете да го използвате с доверие.Пратката включва 2 x кутия за съхранение Особености -Материал : Стоманена кутия за съхранение -Размер : около 19,00 X14,30 X14,30 см /7,47 X5,62 X5 метален контейнер за закуски. -Цвят : син сватбен декор -Тази опаковъчна кутия е универсална, тя може не само да съхранявате малките подаръци, но и пакет бонбони в кръгла кутийка за дрънкулки. -Това може да бъде за различни поводи като коледни партита, лични къща, връчването на подаръци и т. Здрава желязна подарък кутия. -Благодарение на гладка повърхност ще получите комфортно усещане за допир, това е достатъчно безопасна за съхранение на закуски Полезна кутия за съхранение на закуски. -Заоблени ръбове и гладка повърхност, безопасни при допир и не разтърсващи ръцете на загубеняците. -Той внимателно изработен, и цвета не е лесно да избледняват след дълго използване метална саксия.Информация за стоки Коледна банка за бисквити Това може да бъде за коледни партита, аксесоари за дома, декорация на търговски център и т. Креативната кутия за коледни шоколадови бонбони Тази декоративна желязна опаковъчна кутия е предназначена главно за опаковане и декориране, която може да се използва за опаковане и съхранение на шоколадови бонбони, шоколад и т.

Декларирани характеристики