.

Мебелен движитель HIZLJJ, Тежкотоварни Мебелен стълбищен асансьор, с 4 Въртящи се колела, Товароносимост 240 кг, Инструменти за преместване на мебели за Преместване на ?

Мебелен движитель HIZLJJ, Тежкотоварни Мебелен стълбищен асансьор, с 4 Въртящи се колела, Товароносимост 240 кг, Инструменти

BGN 11.27

Сума
Налично за поръчка

▶【Уникален дизайн】 : Преди универсален колелото разполага с малка дръжка, която може да натиснете или дръпнете, че по-безгрижно, с помощта на външна сила ▶【Нов лом】 : Моля, лом, лек, височина, наклон е 10 cm, а на предната рокер да не се тресе, да им е удобно да се ползват.Колелата представляват меки гумени дискове, които няма да навредят на дюшеме, когато се използва. ▶【Товароподемност】 : Четирите ъгъла на мебели стават ролки за демонтаж.Четири малки колела под всяко преместване на колелото могат да издържат тегло 240 кг /530 паунда. ▶【Лесна употреба】 С помощта на този мебелен лифта и валяк можете лесно да преместите мебели и тежко оборудване от едно място на друго, за да пренаредите мебелите и да стреля или демонтиране им за по-добро почистване. ▶【Добра опит】: Нашите продукти ще донесат удобство в живота ви и ще ви позволи да изпитате радостта от живота по време на употреба. ▶【Уникален дизайн】 : Преди универсален колелото разполага с малка дръжка, която може да натиснете или дръпнете, че по-безгрижно, с помощта на външна сила. ▶【Нов лом】 : Моля, лом, лек, височина, наклон е 10 cm, а на предната рокер да не се тресе, да им е удобно да се ползват.Колелата представляват меки гумени дискове, които няма да навредят на дюшеме, когато се използва. ▶【Товароподемност】 : Четирите ъгъла на мебели стават ролки за демонтаж.Четири малки колела под всяко преместване на колелото могат да издържат тегло 240 кг /530 паунда. ▶【Лесна употреба】 С помощта на този мебелен лифта и валяк можете лесно да преместите мебели и тежко оборудване от едно място на друго, за да пренаредите мебелите и да стреля или демонтиране им за по-добро почистване. ▶【Добра опит】: Нашите продукти ще донесат удобство в живота ви и ще ви позволи да изпитате радостта от живота по време на употреба.Описание на продукта Спецификация : ▶Име на продукта : Превозно устройство переключенияпередач▶ Материал изделия : въглеродна стомана + взривозащитен ABS-пластмаса▶ Размер валяк : около 116x130 мм /4,57x5,12 инча ▶ максимален товар : 240 кг ▶ Цвят на продукта : червен/черен ▶ Брой на продукта : 5 бр.▶ Съдържание на пакета : 1 х превозното устройство за превключване на предавките Благодаря ви за избор и покупка на нашите продукти.Ние предлагаме пълна гама от сервизно обслужване за всеки клиент.Ако имате някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас и ние ще ви помогнем да разрешите проблема.

Декларирани характеристики

▶Product Name:
Transport Shifter
▶Product material:
carbon steel + explosion-proof ABS plastic
▶Roller size:
about 116x130mm/4.57x5.12inch
▶Maximum load:
240Kg
▶Product color:
red/black
▶Product Quantity:
5pcs/set
▶Package Contents:
1 x Transport Shifter
Thank you for choosing and purchasing our products. We provide a full range of after-sales services for each customer.If you have any product problems, please contact us and we will help you solve the problem. :