.

WonVon LT895 Спирачните Пружини инструмент за товарни автомобили Тежкотоварни Инструмент за инсталиране и отнемане на Спирачните пружини за всички пневматични спирач?

WonVon LT895 Спирачните Пружини инструмент за товарни автомобили Тежкотоварни Инструмент за инсталиране и отнемане на Спирачните

BGN 12.13

Сума
Налично за поръчка

【Лесно инсталиране пружина】 Пружинен инструмент за товарни спирачки LT895 се използва за бърза инсталация и отнемане на спирачните пружини товарни автомобили Eaton за по-лесна и сигурна употреба 【Се нуждаят само от 1 човек】в Процеса на монтаж и демонтаж проста. Пружинен инструмент за товарни спирачки LT895 е подходящ за всички пружини закрепване на пневматични спирачни накладки Eaton.(Моля, обърнете внимание, че този продукт се различава от LT890). 【Използване и сигурността на】 Използване на инструменти позволява да се избегнат инциденти и да доведе до наранявания, така че това е по-безопасно. 【Благородна стомана】 Антикорозионна, антикорозионна и здрава. 【Професионално спокойствие】 100% гаранция за връщане позволява на потребителите да възстановят своите покупки в рамките на 365 дни от всяка причина и да получите пълно възстановяване на средствата, с обратна доставка, платена от нас.Свържете се с нас директно за сключването на тази сделка. 【Лесно инсталиране пружина】 Пружинен инструмент за товарни спирачки LT895 се използва за бърза инсталация и отнемане на спирачните пружини товарни автомобили Eaton за по-лесна и сигурна употреба. 【Се нуждаят само от 1 човек】в Процеса на монтаж и демонтаж проста. Пружинен инструмент за товарни спирачки LT895 е подходящ за всички пружини закрепване на пневматични спирачни накладки Eaton.(Моля, обърнете внимание, че този продукт се различава от LT890). 【Използване и сигурността на】 Използване на инструменти позволява да се избегнат инциденти и да доведе до наранявания, така че това е по-безопасно. 【Благородна стомана】 Антикорозионна, антикорозионна и здрава. 【Професионално спокойствие】 100% гаранция за връщане позволява на потребителите да възстановят своите покупки в рамките на 365 дни от всяка причина и да получите пълно възстановяване на средствата, с обратна доставка, платена от нас.Свържете се с нас директно за сключването на тази сделка.

Декларирани характеристики