.

ГГ YEARCHY Органайзер за обувки Регулируеми чейнджър обувки, Спестяване на пространство с 50%, двупластова купчината обувки, Стойка за съхранение на Сандали, Държач за ?

ГГ YEARCHY Органайзер за обувки Регулируеми чейнджър обувки, Спестяване на пространство с 50%, двупластова

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Спестяване на място на 50%】Иновативен дизайн прорези за обувки побира два пъти повече от предишната обувки и осигурява отлично компактно решение за спалня, гардероб и рафтове за обувкиКонструкция пластове шкафове за обувки помага да спестите 50% от обема на съхранение и бързо намиране на необходимата обувки. 【Регулируема】Регулируема височина в зависимост от вида на обувките гарантира, че обувките не ще сдавливаться и се руши.Той е подходящ за повечето бебешки обувки, тапочек, обувки на равна подметка, спортни обувки, сандали, обувки с високи токчета и т. 【Противоскользящий дизайн】 Обработка на повърхности с неравности подобрява сцеплението ходила, не се притеснявайте, че обувките ще падне, поддържане на реда в пространството. 【Качествен материал】 Висококачествен и екологично чист полипропилен пластмаса придава на тази обувки канавке по-висока носеща способност, по-голяма здравина и по-дълъг живот. 【Гаранция】 Отлично качество на продуктите, вдъхват ни доверие, независимо от това, дали имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим така, че да сте удовлетворени.Конструкция пластове шкафове за обувки помага да спестите 50% от обема на съхранение и бързо намиране на необходимата обувки.Регулируема височина в зависимост от вида на обувките гарантира, че обувките не ще сдавливаться и се руши.Той е подходящ за повечето бебешки обувки, тапочек, обувки на равна подметка, спортни обувки, сандали, обувки с високи токчета и т. Обработка на повърхности с неравности подобрява сцеплението ходила, не се притеснявайте, че обувките ще падне, дръжте своето пространство чисти.Спецификация : Материал : пластмаса Полипропилен Количество : 20 опаковки Размер : 10 "x3.8" (дължина * ширина * височина) Регулируема височина : 3.5 инча, 5,1 инча, 6,7 инча Забележка : поради ръчно измерване на отклонения шкафове за обувки може да бъде 1-2 мм. Този органайзер за обувки е подходящ за повечето мъжки и женски обувки (обувки и обувки с високи токчета), за предпочитане по-малко от 9 вж.

Декларирани характеристики

Material:
PP Plastic
Quantity:
20 Packs
Size:
10x3.5x2.8 (length * width * height)
Adjustable height:
3.5,5.1,6.7 Note
Due to manual measurement, the shoe rack may have an error of 1-2 mm.:
This shoe trough organizer is suitable for most men's and women's shoes (boots and high heels), preferably less than 9 cm: