.

WTAIS Терагерцовый Енергиен Камък, Пръчка За Отстраняване на Меридиана, Масажор За Акупунктурните Точки, процедури За Лице И Очи, За Отслабване, Красота, Грижа, Масаж ?

WTAIS Терагерцовый Енергиен Камък, Пръчка За Отстраняване на Меридиана, Масажор За Акупунктурните Точки, процедури За Лице И

BGN 33.07

Сума
Налично за поръчка

Ексфолианти и Процедури за грижа за тялотоПредимства на скрабирующего масажор : . Отпуснете кожата си. Помага в лимфодренаже. Предотвратява появата на бръчки и фини линии.Ексфолианти и средства за грижа за тялото Терагерцовый енергиен камък, пръчка за отстраняване на меридиана, масажор за акупунктурните точки, за отслабване на лицето и очите, инструмент за гваш, 1 бр. Описание : Магически светлината на живота : Светлината на живота, произведени терагерцовым камък, може да достигне до дълбоките слоеве на кожата, подпомага движението на кръвта и метаболизма благодарение на резонансу, се придържа към използването, се противопоставя на появата на фини линии и забавя стареенето.Грижа за кожата около очите : Красотата на очите - най-важна стъпка към възстановяване на младостта си.Затягане на стандартите и не оставяйки и следа от кожа около очите и визуално изглежда по-млада.При използването на нашите терагерцовой скребковой дъски за грижа за очите масажът пръчка може да помогне есенции за ускоряване на усвояването и е по-добре да се прояви действието на средствата за грижа за кожата.Добра топлопроводимост : Терагерцовый камък, има добра топлопроводимост.Ако искате да се насладите на топли или студени процедури, просто потопете масажор в гореща или студена вода за 5 секунди, за да започнете да се наслаждавате.Акупресура : Използването на терагерцовых камъни може да се ускори обмяната на веществата, извежда токсините, избели кожата и я прави еластична и блестяща от вътре и отвън.Пратката включва : 1 бр. Терагерцовый стъргало.

Декларирани характеристики