.

AMABEAkzl Кухненски Прибори Многофункционален Домакински Държач за щеки за хранене, монтиран на стената Рафтове за съхранение на Сливных тръби, Държач за Сливных пръч?

AMABEAkzl Кухненски Прибори Многофункционален Домакински Държач за щеки за хранене, монтиран на стената Рафтове за съхранение

BGN 48.40

Сума
Налично за поръчка

Кутия за прибори достатъчно голяма, за да можете да публикувате кухненски плот на масата, която улеснява съхранението му ◆ Дышащее сливное дупка, прибори лесно се формова когато изсъхнат. ◆ Отделно хранилище, внимателно разложенные пръчици за хранене, вилици и лъжици. ◆Подвижна за лесно почистване, двупластова конструкция може да бъде изключен за почистване. ◆ Не намокающие плотове, за съхранение на водата, все по-дебел и по-дебел, които са устойчиви на стрес.Кутия за прибори достатъчно голяма, за да можете да публикувате кухненски плот на масата, която улеснява съхранението му. ◆ Дышащее сливное дупка, прибори лесно се формова когато изсъхнат. ◆ Отделно хранилище, внимателно разложенные пръчици за хранене, вилици и лъжици. ◆Подвижна за лесно почистване, двупластова конструкция може да бъде изключен за почистване. ◆ Не намокающие плотове, за съхранение на водата, все по-дебел и по-дебел, устойчиви на натоварване.8 Материал : ППЦВЕТ : розов/сив/зелен.

Декларирани характеристики