.

Дишаща Калъф за авто седалка Hi Sprout от Futon Шифон с Навес, Ветрозащитное Украса на Фин Грах, за Момичета и Момчета (за Боядисана вълна)

Дишаща Калъф за авто седалка Hi Sprout от Futon Шифон с Навес, Ветрозащитное Украса на Фин Грах, за Момичета и Момчета (за

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

★ 100% Муслиновый памукСуров бял цвят, без никакви вредни химикали.Колкото по-често го миете, толкова по-мек става.Тъкан е приятна за кожата и безопасно за вашето малко дете. ★ Дишащи, супер мек и лесен.Подходящ е за лятото и намалява риска от прегряване.Дръжте децата си далеч от недружелюбных непознати и слепящего слънчева светлина. ★ Ярки и разнообразни печатни модели.Това е полезно за визуално и тактилно възприятие бебета.Ние избираме боя за скални рисунки, предпазва околната среда, която не избледнява, не е острата миризма и се грижат за нежната кожата на бебето. ★ Мултифункционален и може да се пере в машина.Това може да бъде дишаща престилка, а също и меко одеяло, калъф за хранене и така нататък. ★ Достатъчно голям и универсален размер. Размер 48 * 36 инча подходящ за всички модели детски седалки за кола и колички, и вие можете лесно да регулирате височината. ★ 100% Муслиновый памук.Суров бял цвят, без никакви вредни химикали.Колкото по-често го миете, толкова по-мек става.Тъкан е приятна за кожата и безопасно за вашето малко дете. ★ Дишащи, супер мек и лесен.Подходящ е за лятото и намалява риска от прегряване.Дръжте децата си далеч от недружелюбных непознати и слепящего слънчева светлина. ★ Ярки и разнообразни печатни модели.Това е полезно за визуално и тактилно възприятие бебета.Ние избираме боя за скални рисунки, предпазва околната среда, която не избледнява, не е острата миризма и се грижат за нежната кожата на бебето. ★ Мултифункционален и може да се пере в машина.Това може да бъде дишаща престилка, а също и меко одеяло, калъф за хранене и така нататък. ★ Достатъчно голям и универсален размер. Размер 48 * 36 инча подходящ за всички модели детски седалки за кола и колички, и вие можете лесно да регулирате височината.Калъф за столче за кола Hi-Sprout е от плат с регулируеми джапанки velcro, който е подходящ за всеки тип столче за кола.Освен това, той е наистина лек и лесно можете да го вземете.А муслиновые калъфи за автомобилни седалки от Hi-Sprout с балдахин са изработени от 100% памук, който е много мек и дишащ.Той е лек и удобен, което го прави идеален партньор на лятото.И ако искате да ги направи по-меки, по който искате, можете да ги изпират.Колкото по-често го миете, толкова по-мек става.

Декларирани характеристики