.

Мебели за дома Дръжка За теглене,Модерни Мебели За Спалня, Дръжки За Мебели С Извита Дъга, Чекмеджето За кабинет, Вратата се Дръжка За шкаф, Дръжка за баня, Матова Др?

Мебели за дома Дръжка За теглене,Модерни Мебели За Спалня, Дръжки За Мебели С Извита Дъга, Чекмеджето За кабинет, Вратата се

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

◆ Характеристики : Елегантен водим писалки могат да бъдат монтирани хоризонтално или вертикално върху предната част на почти цялата мебелиЗаоблени первази, лесен за употреба и лесен захват ще ви даде усещане за топлина и красота у дома. ◆ Здрава и устойчива : рамка, която да дръжката на гардероба е изработен от здрава алуминиева сплав, а процес, защита на повърхността от окисляване може да се гарантира дълголетие на химикалки.Изчистен дизайн, заоблени ръбове, сигурен и красив, не е лесно да избледнява, не е лесно ръжда, здрав и издръжлив. ◆ Винтове : Ние предлагаме винтове M4x22 мм, които са подходящи за повечето врати, шкафове.Ако имате нужда от винтове-дълго, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ◆ Лесен за инсталиране : използвайте проста крестообразную отвертка, за да ги инсталирате за секунди.Всяка писалка опаковани индивидуално за защита на красиви цветове.Уважаеми клиенти, ако имате нужда от аксесоари за специални размери, моля пишете ни.Имаме производствена работилница, която може да ви осигури отлично сервизно обслужване. ◆ Характеристики : Елегантен водим писалки могат да бъдат монтирани хоризонтално или вертикално върху предната част на почти цялата мебели.Заоблени первази, лесен за употреба и лесен захват ще ви даде усещане за топлина и красота у дома. ◆ Здрава и устойчива : рамка, която да дръжката на гардероба е изработен от здрава алуминиева сплав, а процес, защита на повърхността от окисляване може да се гарантира дълголетие на химикалки.Изчистен дизайн, заоблени ръбове, сигурен и красив, не е лесно да избледнява, не е лесно ръжда, здрав и издръжлив. ◆ Винтове : Ние предлагаме винтове M4x22 мм, които са подходящи за повечето врати, шкафове.Ако имате нужда от винтове-дълго, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ◆ Лесен за инсталиране : използвайте проста крестообразную отвертка, за да ги инсталирате за секунди.Всяка писалка опаковани индивидуално за защита на красиви цветове.Уважаеми клиенти, ако имате нужда от аксесоари за специални размери, моля пишете ни.Имаме производствена работилница, която може да ви осигури отлично сервизно обслужване. ◆ Нашето обзавеждане за кухненски шкафове лесно се сглобява и може да се използва като заместител или за перфектния избор на нови сгради.Това е по-добре, отколкото традиционните старомодна писалка, защото те са по-трайни и могат да осигурят стилен и изчистен дизайн, който е подходящ за всеки предмет от интериора, а цената е достъпна.

Декларирани характеристики