.

Писалка за мобилен телефон на гърба на телефона, Естетичен Сгъваем държач за мобилен телефон за iPhone, Google Pixel и повечето смартфони (Sea of Glass)

Писалка за мобилен телефон на гърба на телефона, Естетичен Сгъваем държач за мобилен телефон за iPhone, Google Pixel и повечето

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【ЕСТЕТИЧЕН модел】 Този държач за мобилен телефон е внимателно подбран нас естетически, ландшафтен моделСин океан, стръмни скали и лъскава повърхност от смола комбинират помежду си, което прави phone grip модерен и стилен аксесоар за вашия мобилен телефон. 【СГЪВАЕМА КОНСТРУКЦИЯ】 Писалки за мобилен телефон са гражданските дизайн, те могат лесно да кликват и да измислям.След извличане на средната част на ръкохватката на телефона става тънка и в най-подходящ за задържане на пръсти, така че да можете добре да си телефон, дори при ходене. 【ПОСТАВКА за пръстите на ръцете или на масата】 Сгъваеми дръжки за телефон на гърба на телефона, не само поддържат използването на ръка, но и са настолна поставка за телефон, която ви позволява да поставите телефона на масата за гледане на видео, Face Time и Skype без хендсфри. 【ЗДРАВА дръжка за телефон】 Дръжки за задния панел на телефона са прикрепени към гърба на телефона с помощта на лепило.Това писалка за мобилен телефон, съвместимо с всички смартфони, като i Phone, Samsung, Google Pixel, Motorola и т. 【Гаранция за КАЧЕСТВО】 CZIRAN е професионален производител на аксесоари за мобилни телефони, тази писалка за телефон-наш класически продукт, тя е практически и естетически.Ако имате някакви въпроси за това на притежателя на телефона, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор. 【ЕСТЕТИЧЕН модел】 Този държач за мобилен телефон е внимателно подбран нас естетически, ландшафтен модел.Син океан, стръмни скали и лъскава повърхност от смола комбинират помежду си, което прави phone grip модерен и стилен аксесоар за вашия мобилен телефон. 【СГЪВАЕМА КОНСТРУКЦИЯ】 Писалки за мобилен телефон са гражданските дизайн, те могат лесно да кликват и да измислям.След извличане на средната част на ръкохватката на телефона става тънка и в най-подходящ за задържане на пръсти, така че да можете добре да си телефон, дори при ходене. 【ПОСТАВКА за пръстите на ръцете или на масата】 Сгъваеми дръжки за телефон на гърба на телефона, не само поддържат използването на ръка, но и са настолна поставка за телефон, която ви позволява да поставите телефона на масата за гледане на видео, Face Time и Skype без хендсфри. 【ЗДРАВА дръжка за телефон】 Дръжки за задния панел на телефона са прикрепени към гърба на телефона с помощта на лепило.Това писалка за мобилен телефон, съвместимо с всички смартфони, като i Phone, Samsung, Google Pixel, Motorola и т. 【Гаранция за КАЧЕСТВО】 CZIRAN е професионален производител на аксесоари за мобилни телефони, тази писалка за телефон-наш класически продукт, тя е практически и естетически.Ако имате някакви въпроси за това на притежателя на телефона, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор.

Декларирани характеристики