.

FlidRunest 4-Кубични стелажи за съхранение с Телена мрежа лавица за книги, Штабелируемые Кубчета 12 x 12, Органайзер за съхранение в гардероба с Лента в комплект, Органайзе?

FlidRunest 4-Кубични стелажи за съхранение с Телена мрежа лавица за книги, Штабелируемые Кубчета 12 x 12, Органайзер за съхранение

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

?【Променлива гъвкавост】 : Кубическое склад се състои от множество квадратни железни решеткиТясната лавица може да се използва самостоятелно или да комбинирате в различни форми, както и да персонализирате и да събират в съответствие с вашите нужди. ?【Лесна поддръжка】 : Рафтове-организаторите за съхранение на кубчета лесни за поддръжка.Ако в него има слабост, просто затегнете тел пиле рафт на шкафа с помощта на стяжного колан, без да се прибягва до удара с чук.Тъй като всеки блок е отделен, монтаж и демонтаж са много прости задачи. ?【Трайна и стабилна】 : Хранилище за телени кубчета, изработени от метал, с висока якост.Етажерка за книги за спалня може да се използва в продължение на дълго време, без да се притеснявате от появата на ръжда.Не забравяйте да обичаш това, когато растат цветята в стаята. ?【Няколко сценарии за използване 】 : Сгъваеми рафтове са прозрачни, и на лавица за книги и цветя, които вие поставяте, е лесно видима.Декоративни рафтове може да се използва не само като библиотеките, но и да се настанят в спалнята за обувки, сгънати в гардероба, за ризи и за място в кухнята за подправки. ?【 Голям капацитет 】 : Рафтове за съхранение в гаража може да се използва за поставяне на елементи на всяко ниво, а също така се използва навън, за окачване на закачалки за дрехи и други предмети с куки.Увеличете вертикална обемът, едновременно разширяване непосредствена близост пространство.Модулна плик органайзер за съхранение - необходим избор за вашата кухня, баня, вестибюл и гардероб.Характеристики : Лаптоп, инсталиране на собствените си ръце, по-голям капацитет, безплатно преместване Параметри : Материал : желязо, акрилонитрил-бутадиен-стирол Цвят на продукта : черен Размер на продукта : Всяка железопътна мрежа : прибл.Д x Ш x В : 31 см х 31 см x 20 см /12,2 "x12.9" Общият размер на 4 кубчета прибл.Д x Ш x В : 31 см x 20 см x124 см/12,2"x 7,9"x 48,81" Стоки включва : 20 х черни конектори и комплектную алуминиеви валцувани лента 17 х черни телени панели 1 х дървен чук Забележка : 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.Книги не са включени! 2. Голяма услуга : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики