.

DYLIVeS 50 Хартиени Салфетки в ивицата весела Коледа, 6,5-инчов Салфетки в Ивица от Червено и златно фолио за Еднократна употреба, Кърпички за Партита, Аксесоари за Колед?

DYLIVeS 50 Хартиени Салфетки в ивицата весела Коледа, 6,5-инчов Салфетки в Ивица от Червено и златно фолио за Еднократна употреба,

BGN 5.86

Сума
Налично за поръчка

Еднократна / Мека и добре впитывающий вода / Не съдържа деца / Храна ?【ОПАКОВКА】 : 3-слойна кърпички за рождения ден за 50 порции от коктейли, напитки, леки ястия или десерти.Ясен, красив и елегантен дизайн.Размер : 6,5 "x 6,5" (в сгънат вид), 13 "x 13". ?【Дизайн СЪС ЗЛАТНО фолио】 : дизайн от тази фолио, който блести на светлината.Декоративно конфети от златно фолио с пайети, което със сигурност ще допълни декорация на вашето парти.Добавете нотка на елегантност и изтънченост на вашата партия за всеки официален или ежедневни дейности. ?【Високо качество и безопасност на】 : Кърпички са меки, абсорбиращи влагата, им е лесно да се скъса, те са безвредни за околната среда, не съдържат бисфенол А, не е токсичен.Съхранявайте на масата, в чистотата, в него не трябва да бъде петната от разлята храна, мляко, сок, напитки или вино. ?【Идеален за Коледа】 : кърпички на точки от златно фолио е подходящ за коледното парти и са подходящи за останалите си бижута.Чудесно допълнение, което ще ви помогне да планирате своя прекрасен ден. ?【За ЕДНОКРАТНА употреба И УДОБНИ : 】 : еднократна златни кърпички са смесени с останалата част от вашите украшения.Чудесно допълнение, което ще ви помогне да планирате своя прекрасен ден.Това може да ви спести време, за да се отърве от необходимостта да се перат тъканни кърпички. ?【ОПАКОВКА】 : 3-слойна кърпички за рождения ден за 50 порции от коктейли, напитки, леки ястия или десерти.Ясен, красив и елегантен дизайн.Размер : 6,5 "x 6,5" (в сгънат вид), 13 "x 13". ?【Дизайн СЪС ЗЛАТНО фолио】 : дизайн от тази фолио, който блести на светлината.Декоративно конфети от златно фолио с пайети, което със сигурност ще допълни декорация на вашето парти.Добавете нотка на елегантност и изтънченост на вашата партия за всеки официален или ежедневни дейности. ?【Високо качество и безопасност на】 : Кърпички са меки, абсорбиращи влагата, им е лесно да се скъса, те са безвредни за околната среда, не съдържат бисфенол А, не е токсичен.Съхранявайте на масата, в чистотата, в него не трябва да бъде петната от разлята храна, мляко, сок, напитки или вино. ?【Идеален за Коледа】 : кърпички на точки от златно фолио е подходящ за коледното парти и са подходящи за останалите си бижута.Чудесно допълнение, което ще ви помогне да планирате своя прекрасен ден. ?【За ЕДНОКРАТНА употреба И УДОБНИ : 】 : еднократна златни кърпички са смесени с останалата част от вашите украшения.

Декларирани характеристики