.

Achicklead 2 Комплекта от 3-Те Уровневых Продуктова Стъклени Ободков, Колела за Коктейли, Сол и Захар за Коктейли Маргарита, Панел за Коктейли Маргарита за Инструмент на ?

Achicklead 2 Комплекта от 3-Те Уровневых Продуктова Стъклени Ободков, Колела за Коктейли, Сол и Захар за Коктейли Маргарита,

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Хранително-вкусовата материал】 3-те уровневые рамки за очила са изработени от безопасен за храните пластмаса, които са идеални за приготвяне на "маргарита", "кървавата мери", "гимлетс" и т 【Дизайн】 3 нива, бар стъклен панел има дизайн отделения с отделен ли още не, което спестява място за съхранение.Да ви е удобно, поръсва се със сол, захар и лимонов сок, в центъра на тавата и разполага с перлено бял голдън шрифт, за да може лесно да се идентифицира продукти и да се избегне смесване. 【Удобно да се използва】 Този инструмент за барман с рамки за барного стъкло може да се върти на 360 градуса и се регулира на желаната позиция, той не ще отнеме твърде много място. 【Използвайте в много случаи】Тази солонка идеален за домашни или професионални барове, хотели, ресторанти, курорти и т., Черен цвят може също да се комбинира с много други стилове на оформяне. 【Хранително-вкусовата материал】 3-те уровневые рамки за очила са изработени от безопасен за храните пластмаса, които са идеални за приготвяне на "маргарита", "кървавата мери", "гимлетс" и т. 【Дизайн】 3 нива, бар стъклен панел има дизайн отделения с отделен ли още не, което спестява място за съхранение.Да ви е удобно, поръсва се със сол, захар и лимонов сок, в центъра на тавата и разполага с перлено бял голдън шрифт, за да може лесно да се идентифицира продукти и да се избегне смесване. 【Удобно да се използва】 Този инструмент за барман с рамки за барного стъкло може да се върти на 360 градуса и се регулира на желаната позиция, той не ще отнеме твърде много място. 【Използвайте в много случаи】Тази солонка идеален за домашни или професионални барове, хотели, ресторанти, курорти и т., Черен цвят може също да се комбинира с много други стилове на оформяне.Технически характеристики Материал : пластмаса Цвят : черен комплектът включва 1 3 нива стъклена дограма за 3-те нива дограма е изработена от безопасни за хранителни продукти пластмаса, който е подходящ за приготвяне на "маргарита", "кървавата мери", "гимлетс" и т. Този инструмент за барман с рамки за чаши може да се върти на 360 градуса и да се инсталира в правилната позиция, той не ще отнеме твърде много място.

Декларирани характеристики