.

100шт върховете на стрели за Дартс, Дърворезба Мек Връх на върховете на стрели за Дартс, Пластмасови Накрайници за Стреличките Игла Меки Накрайници Подмяна на Стрел?

100шт върховете на стрели за Дартс, Дърворезба Мек Връх на върховете на стрели за Дартс, Пластмасови Накрайници за Стреличките

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

◆ Добър избор : Страхотни аксесоари за електронни стрелички, особено са подходящи за домашна игри, можете да играете в нея със своя фен и приятно прекарване! ◆ ВЕЛИКОЛЕПНО качество : се Използват висококачествени материали за КОМПЮТРИ, които са издръжливи на употреба, което добавя повече удоволствие по време на игра. ◆ Е подходящ за повечето : размер на резби, 5 мм, се предлага за 100 бр. в пакет, стандартен за повечето дартс, също подходящ за подмяна на счупени или износени накрайници стреличка. ◆ Забележка : Дартс - това не е играчка, а спортна игра за възрастни и деца трябва да се контролира, ако те се използват, избягвайте наранявания. ◆ Гаранция : Ако не сте доволни от получения нашите стока, можете да кандидатствате за безусловно възстановяване и да върне парите в рамките на 180 дни.Що се отнася до всички проблеми с този продукт, можете да изпратите електронно писмо колкото се може по-скоро. ◆ Добър избор : Страхотни аксесоари за електронни стрелички, особено са подходящи за домашна игри, можете да играете в нея със своя фен и приятно прекарване!. ◆ ВЕЛИКОЛЕПНО качество : се Използват висококачествени материали за КОМПЮТРИ, които са издръжливи на употреба, което добавя повече удоволствие по време на игра. ◆ Е подходящ за повечето : размер на резби, 5 мм, се предлага за 100 бр. в пакет, стандартен за повечето дартс, също подходящ за подмяна на счупени или износени накрайници стреличка. ◆ Забележка : Дартс - това не е играчка, а спортна игра за възрастни и деца трябва да се контролира, ако те се използват, избягвайте наранявания. ◆ Гаранция : Ако не сте доволни от получения нашите стока, можете да кандидатствате за безусловно възстановяване и да върне парите в рамките на 180 дни.Що се отнася до всички проблеми с този продукт, можете да изпратите електронно писмо колкото се може по-скоро.Характеристики : ◆ ДОБЪР избор : Страхотни аксесоари за електронни стрелички, особено са подходящи за домашна игри, можете да играете в нея със своя фен и приятно прекарване! ◆ ВЕЛИКОЛЕПНО качество : се Използват висококачествени материали за КОМПЮТРИ, които са издръжливи на употреба, което добавя повече удоволствие по време на игра. ◆ Е ПОДХОДЯЩ за повечето : размер на резби, 5 мм, стандартна за повечето дартс, също подходящ за подмяна на счупени или износени накрайници стреличка.

Декларирани характеристики

Material:
PC
Optional Color:
Black, White
Length:
Approx. 27mm / 1.06in
Thread Diameter:
Approx. 4.5mm / 0.18in
Quantity:
100pcs
Weight:
Approx. 27g
Package list:
1 x Set of 100pcs Dart Soft Tips: