.

Комплекти Бои за лице, Палитра на Бои за грим на Маслена основа, 12 Цвята, Професионален Нетоксичен Комплект за Рисуване на Лице с 10 Четки, Комплект за Художествена п?

Комплекти Бои за лице, Палитра на Бои за грим на Маслена основа, 12 Цвята, Професионален Нетоксичен Комплект за Рисуване

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Блажна боя за лице и тяло с 10 пискюли】 - Нашият комплект бои за лице е специално проектиран за деца и възрастниТе са опаковани в 12-цветен калъф с 10 пискюли в палитрата, включително 10-ярки, цветни и 2 блестящи.Можете лесно да се смесват цветове, за да създадете всеки специален ефект, който само може да си представите, най-добрият избор на тонален крем за маслената живопис, осигурява по-дълготраен ефект на грима. 【Висококачествено масло за изготвяне на тялото】 - Нашите бои за лице и тяло са безопасни за грим висше козметични клас, това нетоксичное масло.Лесно се отстранява, просто леко избършете със зехтин или професионален водоустойчиви покрития средство за отстраняване на грим.Специално проектиран като нетоксичен, без парабени и ароматизатори за всички типове кожа.Създайте ярко лице с помощта на тънка четка за изграждане на фини линии и детайли, или директно с пръсти. Изчакайте няколко секунди, докато първият цвят да изсъхне, преди да нанесете следващия. Използвайте шаблони, ако не сте сигурни, че дърпат от ръцете, или имате малко време. Нанесете водостойкое средство за отстраняване на грим / зехтин на лицето / четка. (Благодарение на факта, че той е на маслена основа, а не на водна) 2. Изчакайте 5-10 секунди. Първо избършете с чиста кърпа / памук дискове / гъба. Изплакнете почистващ препарат за лице. Измиване с вода. При маслената живопис на лицето използвайте професионални водостойкое средство за отстраняване на грим.

Декларирани характеристики