.

Раница за лаптоп Раница За момче, Червени Чанти За Книги, Ученически Чанти за Лаптоп, за момчета и Момичета, Колеж, Училище (2022 Нов Червен)

Раница за лаптоп Раница За момче, Червени Чанти За Книги, Ученически Чанти за Лаптоп, за момчета и Момичета, Колеж, Училище (2022

BGN 7.92

Сума
Налично за поръчка

[Голямо Хранилище и джоб] Този раница за момчетата може да съдържа бележник, книга и кутия за закуска, тъй като той е направен многопластов, което го прави удобен за съхранение на много неща [Годни за ползване неща] Този раница за лаптоп е изработен от нейлонового материал, който е подходящ за обслужване и водоустойчив.Освен това, той е оборудван с модерни двойни куки-светкавици, които осигуряват безопасно и трайно ежедневна употреба, така че е подходящ за момчета, момичета, и много други групи. [Основните моменти дизайн] Раница girl in red sprayground е снабден с дръжка отгоре и регулируем дебела и разширен през скута колан, осигуряващ комфортно и безопасно носене.Освен това, той е приложим за всяка фигура и ще се превърне в идеален подарък за вашите любими хора. [Амортизирующий раменния пояс и задна накладка] Този отлична компютърна раница е проектирана с амортизирующим колан през скута и задната покритие, които могат ефективно да намали натиска върху рамото си.Освен това, широк, чист и опростен дизайн го прави по-привлекателен. [Гаранция за удовлетвореност на клиентите] Нашата цел е да предложим не само на всеки продукт от премиум-клас, но и най-доброто обслужване на клиентите.Ако има някакви проблеми или недоволство, моля, не се колебайте да се свържете. [Голямо Хранилище и джоб] Този раница за момчетата може да съдържа бележник, книга и кутия за закуска, тъй като той е направен многопластов, което го прави удобен за съхранение на много неща. [Годни за ползване неща] Този раница за лаптоп е изработен от нейлонового материал, който е подходящ за обслужване и водоустойчив.Освен това, той е оборудван с модерни двойни куки-светкавици, които осигуряват безопасно и трайно ежедневна употреба, така че е подходящ за момчета, момичета, и много други групи. [Основните моменти дизайн] Раница girl in red sprayground е снабден с дръжка отгоре и регулируем дебела и разширен през скута колан, осигуряващ комфортно и безопасно носене.Освен това, той е приложим за всяка фигура и ще се превърне в идеален подарък за вашите любими хора. [Амортизирующий раменния пояс и задна накладка] Този отлична компютърна раница е проектирана с амортизирующим колан през скута и задната покритие, които могат ефективно да намали натиска върху рамото си.Освен това, широк, чист и опростен дизайн го прави по-привлекателен.

Декларирани характеристики