.

BESTonZON 24 Бр, Чучур, Прахоустойчив, Калъф, Аксесоари за Кафемашини, Приставка за Чучур, Протектор на Носа на Чайника, Захранващи за леене, Накрайник за Носа, Дюза за Чай?

BESTonZON 24 Бр, Чучур, Прахоустойчив, Калъф, Аксесоари за Кафемашини, Приставка за Чучур, Протектор на Носа на Чайника,

BGN 7.24

Сума
Налично за поръчка

Накрайник за носа кана за кафе : вие можете да я използвате за покриване на чучура на чайника, тя преносими и ви осигурява повече удобствоКапак за бутилки с алкохол : ЗАЩИТА на чучура кана за кафе, Благодарение на лесния и удобен дизайн на кутията за чучура на чайника също може много да ви помогне в приготвянето на храна в кухнята.Защитни съвети за чучура на чайника : Те са изработени от материал, който гарантира отлична защита и комфорт, е идеално подходящо за използване в чайника.Силиконовата капачка за чучура на чайника : Силикон втулка за капак чучура на чайника-лесен за използване и почистване.Защитното фолио може да се постави на чучура на чайника, че водата не се изтичаше и не капе.Защитното фолио може да се постави на чучура на чайника, че водата не се изтичаше и не капе.Защитни приспособления за носа кана за кафе : КАПАЧКА за чучур кана за кафе Е термоизолированная капак за чучура на чайника, изработени от висококачествен материал, притежаващ висока якост.Пратката включва 24 x капачки за чучура на чайника Характеристики -Цвят : както е показано на чайниках -Размер : 2,20 X2,20 X2,20 см/0,86 X0,86 X0 защита за чучура на чайника. -Материал : Силикон защитни силиконови капачки за манекени -Капак за чучура на чайника, изработена от висококачествен и траен силиконов материал, здрави и практични капаци за ракия. -Благодарение на простия и удобен дизайн, капак за чучура на чайника също може да ви помогне много в приготвянето на храна в кухнята силиконов калъф. -Това е термоизолированная капак за чучура на чайника, изработени от висококачествен материал, притежаващ солидна спрей дюза. -Изработена от висококачествени материали, тя ви осигурява отлична защита и комфорт.Можете да го използвате като декоративни дюзи за чучура на чайника. -Използвайте защитно устройство за чучура на чайника, за да защити чучур и чаша и намаляване на сблъсък между кана и чаша.Предотвратяват чипс, вдлъбнатини, драскотини херметически затворени принадлежности за манекени.Описание на продукта Dispensador de Този продукт ще се превърне за вас разумен избор.капачка от бутилка за алкохол Е компактен капак за чучура на чайника, изработена от висококачествен силиконов материал, който се отличава с висока якост. херметически, за да проверите за чайника, ако търсите практично покритие за чучура на чайника със защита от течове.

Декларирани характеристики