.

Алуминиеви Подови Областта на планк ERRULAN за отвора на вратата, редукция, преходник Праг за ковролина / Плочки, Врата Рампа за Неровного винилови настилки, ширина 10 с?

Алуминиеви Подови Областта на планк ERRULAN за отвора на вратата, редукция, преходник Праг за ковролина / Плочки,

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Алуминий / натоварване 300 кг】 : Изработен от анодизиран алуминийАлуминий здрав и издържа на зони с интензивен пешеходен трафик в къщата.Издържа на натоварване до 300 кг (660 паунда). 【Покритие килим】 : Свързва с неравна настилка.Той е подходящ за прага на прехода, когато разликата във височината между килим /, пода и земята е в рамките на 0,8-5 виж 【Потребителски размер】 : Можете свободно да я персонализирате според вашите нужди.Просто отрежете до желаната дължина с ножица или универсален нож. 【Лесна инсталация】 : Просто използвайте лепило за закрепване на основата на основното пода и поставете универсален редуктор за затваряне на пролуките в пода. (Към него не е прикрепен никакво лепило). 【Да се грижи за клиентите】 стремим се да ви предложим продукти от премиум-клас.Ако с това се сблъскате с някакви проблеми, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим и ще решим в рамките на 24 часа. 【Алуминий / натоварване 300 кг】 : Изработен от анодизиран алуминий.Алуминий здрав и издържа на зони с интензивен пешеходен трафик в къщата.Издържа на натоварване до 300 кг (660 паунда). 【Покритие килим】 : Свързва с неравна настилка.Той е подходящ за прага на прехода, когато разликата във височината между килим /, пода и земята е в рамките на 0,8-5 виж 【Потребителски размер】 : Можете свободно да я персонализирате според вашите нужди.Просто отрежете до желаната дължина с ножица или универсален нож. 【Лесна инсталация】 : Просто използвайте лепило за закрепване на основата на основното пода и поставете универсален редуктор за затваряне на пролуките в пода. (Към него не е прикрепен никакво лепило). 【Да се грижи за клиентите】 стремим се да ви предложим продукти от премиум-клас.Ако с това се сблъскате с някакви проблеми, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим и ще решим в рамките на 24 часа. ✔ Килими покритие лесно се затваря шев или разликата между двете повърхности пол, на различна височина.За използване на врати отвори, когато влезете в стаята или на други места, където се събират две назъбени повърхността на пода.✔ Параметри : - Материал : алуминий - Дължина : 10 см/3,93 инча -Задаване на неравномерно пол, с разлика височина до 0,8-5 см/0,3"-1,97"- съдържание на Пакета : 1 Х Преходна лента за секс (стоката на изображението на продукта не е включена в комплекта)✔ Характеристика : - Нископрофилен дизайн предотвратява спотыкания и падане.

Декларирани характеристики

- Material:
Aluminum
- Width:
10cm/3.93 inch
- Connects to uneven floors up to 0.8-5cm/0.3-1.97 in height difference:
- Contents:
1 × Floor transition strip (The matching product in the product image is not included in the package)
✔ Feature:
- Low-profile design prevents trips and falls.:
- Was not glue included. Not to slip when wet.:
- Excellent for finishing in home, office or commercial.:
- Carpet trim gives your flooring a clean edge where prevents carpet edges from fraying. :
- Suitable for threshold transition between carpet and floor tiles, floor to carpet, carpet to floor and edge trimming decoration.:
✔ Tips:
- Manual measurement products may have dimensions of a few centimeters of difference, please understand.:
- There may be some differences between the image and the product due to display and lighting reasons, please refer to the actual product. :