.

Кабел за ресни BOCHIKNOT 5 мм - Въже от бамбуково влакно за производство на ресни и diy - Кабел за ресни в 3 слой Оплетка - Цветна бамбук кабел от прежди ресни - Въже за бродер?

Кабел за ресни BOCHIKNOT 5 мм - Въже от бамбуково влакно за производство на ресни и diy - Кабел за ресни в 3 слой Оплетка

BGN 28.00

Сума
Налично за поръчка

? БАМБУК въже РЕСНИ - Нашият бамбук кабел с дебелина 5 мм, изработен е в Турция от този естествен бамбуково влакноЩе се почувствате мекотата и качеството на текстилните влакна, за разлика от всеки друг с въже за бродерия, представена на пазара.Бамбук кабел е предпочитан избор за diy ресни. ? ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО - Сертифицирани от OEKO TEX 100 Стандарт, нашата бамбук мека въже за бродерия отговаря на високите стандарти на качеството на текстилните влакна.Като художници по ресни, ние осъзнаваме важността от наличието на висококачествени консумативи за производство на занаяти. ? РАЗМЕР и материал - бамбук кабел ресни с дебелина 5 мм, с дължина 105 метра.Нашата конци за ресни / въже от прежди сплетена от 3-хслойной плитки, изработени от естествени бамбукови фибри.В 5 красиви цвята : коралово-розов цвят, естествен бял, можжевелово-зелен, златен медальон и сапфирово синьо. ?️ ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА - препоръчваме ви да използвате този кабел, ако искате да текстурирани проекти и се нуждаят от здравина.Всяка ролка кабел (105yds) е достатъчно за няколко проекта - от гоблени за дома до традиционните закачалки за растенията. ? ДАЙТЕ ВОЛЯ на ТВОРЧЕСТВОТО - ресни - това не е просто модерен вид изкуство, това е начин за облекчаване на стреса и да създадете зашеметяващи декорации за вашия дом.Разгледайте и други наши обяви, за да откриете перфектния размер и цвят за вашите нужди в ресни.

Декларирани характеристики