.

Безжична ръчна клавиатура SHARK ATTACK K98 96%, Трехрежимный BT5.0/2.4 G /USB, C, 100 комбинации с цифрова клавиатура с възможност за гореща замяна RGB, със спираловиден кабел, поставк?

Безжична ръчна клавиатура SHARK ATTACK K98 96%, Трехрежимный BT5.0/2.4 G /USB, C, 100 комбинации с цифрова клавиатура с възможност

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Ръчна детска клавиатура с подредбата 96%】Механична клавиатура с подредбата 96%, трицветна капачка за комбинации от ABS-пластмаса, не само предоставя авангарден стил, това е добър начин придават индивидуалност на настройките на вашия компютър, но и осигурява удобно управление с върха на пръститеСателлитный преминете фина настройка може да осигури по-точни и по-гъвкаво управление на клавиатура.K98 е многослойна звукоизолирани памук и звукоизолирани долната памук.Те могат ефективно да се намали зашеметяващи смущения. 【На разположение три режима на】 SHARK ATTACK K98 поддържа безжична връзка 2.4 G, Bluetooth 5.0 и кабелен режим USB C. USB-приемник и подвижни авиаторский спирален кабел Type-c са включени в комплекта. Батерията с голям капацитет 3000 mah, осигурява дълго време на употреба.Можете да се свържете с до 3 устройства едновременно чрез Bluetooth.Щепсела и да играе USB кабел-C-USB-A поддържа безопасна бързо зареждане и висока синхронизация на данните.Предаването на сигнала е стабилен за да отговори на нуждите на разнообразна работа, обучение и забавление. 【Ключове с възможност за "гореща" замяна и индивидуални настройки】 за Да предоставят повече възможности и удоволствие, SHARK ATTACK K98 също така идва с печатна платка с възможност за "гореща" замяна, която поддържа 99% от наличните на пазара 3-контактни и 5-пинови механични превключватели.Благодарение на адаптивни переключателям SHARK ATTACK жълти линейни ключове осигуряват усещане за лекота и каране, а по време на натискане на превключвател от 70 милиона пъти.Всеки клик на всеки ключ носи много удоволствие и удовлетворение.(Плъзгачи ключове и превключватели са включени в комплекта). [18+ зашеметяващи ефекти на осветление RGB и програмируемо софтуер] Механична клавиатура SHARK ATTACK K98 има 18+ ефекти RGB по подразбиране, които можете лесно да превключвате помежду си с помощта на прости клавишни комбинации.Съвместим софтуер в проводном режим е на разположение за тези, които обичат настройки със собствените си ръце и макроси.Софтуерът включва ритмични режими на осветление в зависимост от воспроизводимой музика. тези режими ще ви доставят по-голямо удоволствие при игра или набор на текст през нощта, придават на играта великолепие. 【Ергономичен Дизайн и Мътна Поставка за китката】 Дизайн на тази механична геймърска клавиатура се основава на ергономичност, две поставки за клавиатура осигуряват удобен наклон, който позволява ефективно да намали натоварването на китката.

Декларирани характеристики