.

CNC Рязане на плочи с Нисък коефициент на триене, Висока скорост на Рязане, Износоустойчиви Чистовые плоча 10 бр. за Струг (APMT1135PDER-MO2)

CNC Рязане на плочи с Нисък коефициент на триене, Висока скорост на Рязане, Износоустойчиви Чистовые плоча 10 бр. за Струг (APMT1135PDER-MO2)

BGN 55.92

Сума
Налично за поръчка

Опаковка от 10 бр Само в пластмасова кутия 10 бр. стругове плочи за лесно съхранение и пренасяне.Висока ефективност : Чистовая плоча на струг с ЦПУ е твърда и остра, че осигурява по-висока производителност на рязане и да се подобри ефективността на работа.Висока производителност : Острието на инструмента с ЦПУ се отличава с висока скорост на рязане, нисък коефициент на триене и добра устойчивост на износване.Твърдосплавен материал : Тези стругарски ножове произведени от цементированного карбид с многослойно покритие и имат дълъг живот.Приложение : Тази струговане е подходящ за плоча токарной обработка на стомана, неръждаема стомана, чугун и цветни метали. Опаковка от 10 бр. Само в пластмасова кутия 10 бр. стругове плочи за лесно съхранение и носене 2. Висока ефективност : Чистовая плоча на струг с ЦПУ е твърда и остра, че осигурява по-висока производителност на рязане и да се подобри ефективността работы3. Висока производителност : Острието на инструмента с ЦПУ се отличава с висока скорост на рязане, нисък коефициент на триене и добра износостойкостью4. Твърдосплавен материал : Тези стругарски ножове произведени от цементированного карбид с многослойно покритие и имат дълъг срок на служения5. Приложение : Тази струговане поставете подходящи за токарной обработка на стомана, неръждаема стомана, чугун и цветни металловспецификация : Тип на продукта : Струговане следният Материал : карбид Вид структура : Скоба за металообработващи машини Тип на използвания машина : Фреза Независимо от покритие : да Тип : Фрезови инструмент съдържание на Пакета : 10 стругове вложки Забележка : Видий вложки са по-крехки, отколкото на други основи, и трябва да се използва с твърди системи за захващане на инструмента.

Декларирани характеристики

Item Type:
Turning Inserts
Material:
Carbide
Structure Type:
Machine clip type
Applicable Machine Tool:
Milling machine
Whether Coating:
Yes
Type:
Milling Tool
Package List:
10 xTurning Insert:
Note:
Carbide inserts are more brittle than other substrates and must be used with rigid tool holding systems. :