.

Преносим маточната фен GAIATOP, Акумулаторна мини Преносим Фенове без остриета, 3 скорости, 72 Излизане на въздуха, Безплатен Регулиране, Персонален Охлаждащ Вентилато?

Преносим маточната фен GAIATOP, Акумулаторна мини Преносим Фенове без остриета, 3 скорости, 72 Излизане на въздуха, Безплатен

BGN 11.99

Сума
Налично за поръчка

【Насладете се на хладно през лятото】Gaiatop обновена версия на преносим удар на вентилатора с 72 въздушни отвори на врата, иновативни ножове, турбини и дизайн на въздушния дупки осигурява пълно въздушно охлаждане на 360 ° Децата и възрастните хора могат да го използвате с увереност в горещо време той постоянно запазва прохладата, идеален спътник за вашите пътувания. 【Мощен и сверхшумный】Преносим вентилатор се състои от модернизираната на двигателя и въздушния решетка на входа / изхода, което намалява съпротивлението на въздуха и засилва вятър при по-малко шум.Информация за максималната скорост на вятъра достига 2,8 /c. Ниво на шум е 30-55 db.Идеален персонален вентилатор за сън и работа. 【Трехскоростной въздушен поток】 Този безлопастной вентилатора е с 3 режима, за да въздушния поток е точно така, както вие искате : по-ниска скорост, средна скорост и висока скорост.Високите скорости са много мощни, местят много въздух и по-ефективно охлажда вас.Ниски скорости създават доста впечатляващ. 【USB зареждане】 Акумулаторна на шийката на вентилатора се захранва от USB може да се зарежда от компютър, зарядно устройство за мобилен телефон, захранване и т., Вградена батерия с капацитет 2500 mah осигурява от 2 до 9 часа на работа (в зависимост от различните степени). Натиснете бутона на захранването, за да се регулира необходимата скорост на вентилатора в зависимост от вашите нужди. 【Безопасен и преносим】на Шийката на вентилатора е изработен от екологично чист ABS-пластмаса и силикон, който има нисък ток, но с висока ефективност, така че е по-безопасно да се използват без отопление.Охлаждащ вентилатор тежи около 8,8 грама, той ultralight и облекчава натиска с вашата врата.Дизайн на слушалки с функция "свободни ръце" може ефективно да предотврати завивание с дълга коса, освободи ръцете си по всяко време и на всяко място.И също така е удобно за продължително носене. преносим маточната вентилатор.

Декларирани характеристики