.

Чанти за съхранение на седалките ANKIT INTERNATIONAL от нетъкан текстил Saree за дрехи / на Тъканта, чанта за съхранение | (ОПАКОВКА От 6 БРОЯ)

Чанти за съхранение на седалките ANKIT INTERNATIONAL от нетъкан текстил Saree за дрехи / на Тъканта, чанта за съхранение

BGN 10.83

Сума
Налично за поръчка

Нетъкан материал ✔ Е изработена от нетъкан текстил премиум качество на 90 ГОРИВО. ✔ Размер изделия-43 см * 22 см. * 35 виж ✔ Пълна защита : чанта осигурява пълна защита от прах, молци, влага, да ги съхранявате в продължение на дълъг период от време, без образуване на прах и влага. ✔ Органайзер за сари : -Това е чудесен помощник в организацията на вашата дрехи в гардероба си, който държи дрехите си в добро състояние на едно място.Това спестява усилията за намиране на сари в точното време.Лесен за използване : -Органайзер застегивается на здрава и гладка ципа, която може лесно да се отварят и затварят.Това също така улеснява бързото съхранение и извличане на сари. ✔ Идеални за съхранение допълнително спално бельо, несезонной дрехи или просто купчина от неща, които не може да принуди себе си да се хвърлят, чанти за съхранение може лесно да се постави под леглото или в изолиран ъгъл на вашата стая.

Декларирани характеристики