.

USB кабел C, [2, 6 фута] Висококачествен Найлонов Кабел за зарядно устройство, USB C-C за iPad Pro 2022 / iPad Air 5 / iPad Mini 6 / iPad 10, Samsung Galaxy S10 S10 +, LG V30, Beats Fit Pro и фотоапарат с USB порт на C.

USB кабел C, [2, 6 фута] Висококачествен Найлонов Кабел за зарядно устройство, USB C-C за iPad Pro 2022 / iPad Air 5 / iPad

BGN 6.39

Сума
Налично за поръчка

[2 комплекта USB кабел-C с мощност 60 W] : Това включете USB-C със същите краища, предназначени за бързо зареждане и пренос на данни, така и за зареждане на устройството, имате нужда от монтиране на зарядно устройство, USB-C [Щепсела и да играе] : Този кабел USB-C - това е решение на принципа "plug му, и той просто ще работи" за милиони компютри, таблети, смартфони, дискове, камери, дисплеи и други аксесоари.Връзката с дисплея USB-C осигурява по-безопасно подаване на захранване / зареждане от докинг станции, адаптери и други устройства. [Материал на военно-клас] : Трайно влакна, е най-гъвкав, мощен и издръжлив материал, кабел в найлонов оплетке премиум-клас осигурява допълнителна здравина и не спутывается. [Висока съвместимост] : Проектиран за безпроблемна работа с всяко устройство с USB-C. [Безопасно да се използва] : Когато устройството е напълно заряжено, тя автоматично ще прекрати зареждането, като предотвратява повреда на батерията на устройството при перезаряде.

Декларирани характеристики