.

Изсипва се в Шейкър Малка Прозрачна чаша w. Черна капачка, Измерен на етикети на 12 мл / 400 мл и Трицветна (черно, сиво, синьо) 1,77 Неметаллический Топче за разбиване на П?

Изсипва се в Шейкър Малка Прозрачна чаша w. Черна капачка, Измерен на етикети на 12 мл / 400 мл и Трицветна (черно, сиво,

BGN 24.48

Сума
Налично за поръчка

☑️ Съвместими за работа с бутилка за разбиване и подмяна на метална corolla ☑️ е изработена от 100% хранителен материал, неразрушими и лесно почистване. ☑️Топката за смесител осигурява по-пълното и бързо разтваряне на хранителните вещества, не е задължително да се ползва пасатор, просто хвърли топката в шейкър. ☑️Приложение : Топки за смесител идеални за повечето видове бутилки и могат да се използват за разбъркване на уиски, протеини, млечни шейкове, сокове, кафе, вино и други напитки. ☑️3 пластмасови топчета, за шейкър по 1,77 инча, всеки с тегло около 20 грама, осигуряват по-пълното и бързо разтваряне на хранителните вещества в бутилки.Бутилка-шейкър Малка Прозрачен с черна капачка, Мерителни тагове 12 мл / 400 мл и 3-те Цветна (черна, синя, сива) Неметаллическая Накрайник за разбиване с пасатор-миксер.

Декларирани характеристики