.

Tybaste Завъртане на Капака на стартера, Автомобилни Аксесоари, с образа на Човека-прилеп, Капачката на Бутона за Стартиране и спиране на двигателя, Стикери За интерио?

Tybaste Завъртане на Капака на стартера, Автомобилни Аксесоари, с образа на Човека-прилеп, Капачката на Бутона за Стартиране

BGN 12.66

Сума
Налично за поръчка

✅【Нова обновена версия】 Според коментарите на автомобилистите, подобрихме дизайна на продукта, за да направи зъбни колела въртящи се по-гладко, без заеданий, компактни и без колебаниеНие също сме отстранили грешки при печат на изделия и подобряване на качеството на печат на фигурата, като я прави по-ясни и без загуба на цвят.Обновен срока на експлоатация на продукта увеличена 3 пъти. ✅【Професионална защита】 Благодарение на моделиране на стотици условията на ежедневна употреба, нашата капак бутони push to start може ефективно да предотврати поцарапывание бутон.В затворено състояние, той може да се предотврати попадането на прах и постоянно се съдържа върху чисти.Освен това може да се предотврати случайното докосване на деца или домашни животни, стартер и подобряване на безопасността на шофиране. ✅【Отлична изработка】Капак на стартера е строго е изработена от висококачествена сплав с се предава до 10 пъти по-сложна промишлена преработка, с отлични характеристики са твърдост и устойчивост на надраскване стъкло, ръжда, водонепропускливост, не избледняват и не се деформират, което гарантира, че ще можете да я използвате за дълго време. ✅【Лесна инсталация във фаза 2】 Просто повдигна едната страна на двустранен лента и я залепете към долната част на капачката на бутона, а след това повдигна другата страна на двустранна лента и леко я залепете към външния пръстен бутон за стартиране на двигателя.Моля, почистване на кал до бутона на колата, преди да инсталирате. (Немаркирующаяся двустранен лента от второ поколение, не оставя следи при премахване). ✅【Различни сценарии за използване на】Външен диаметър на капачката на бутона Tybaste е 1,96 инча, а вътрешен диаметър - от 1, 18 инча, което отговаря за повече от 98% модели автомобили.Той е подходящ също и за замочных кладенци мотоциклети, врати замочных кладенци, гледане на вратите, на бутоните за захранване на компютъра, отвори за контакти, USB портове, бижута направи си САМ " и т. Това е добър избор като подарък.

Декларирани характеристики