.

Alipis 1 бр. Шкаф За съхранение Чекмеджето за Съхранение, Кутии за Тоалетна Масичка, Дървена Кутия За съхранение, Дървен Контейнер, Кутия за Грим, Калъф За Съхранение, П?

Alipis 1 бр. Шкаф За съхранение Чекмеджето за Съхранение, Кутии за Тоалетна Масичка, Дървена Кутия За съхранение, Дървен

BGN 25.71

Сума
Налично за поръчка

ПластмасатаДървена тава за бижута - Нашият чекмеджето за съхранение на козметика е да организира и съхранява вашите четки за грим, продукти за грижа за кожата, парфюми, сенки за очи, молив за очи, червила.Органайзер за КОЗМЕТИЧНИ КУТИИ в СЕЛСКИ СТИЛ - Дървен Настолен Органайзер с 4 Чекмеджета, Дървена Настолна Офис Организатор, чекмеджета, шкаф за съхранение на консумативи за бродерия, Сортировач бижута, кутия-дисплей за домашен декор на масата.НАСТОЛЕН ШКАФ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Изработен от дървен материал, издръжлив и не ръжда за дълъг период на употреба.ДЪРВЕНА НАСТОЛНА ГАРДЕРОБ ЗА БИЖУТА - чудесен стаен кутия за съхранение, който е подходящ за съхранение на всички всячины.ДЪРВЕНА КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - дизайн, голям капацитет, с достатъчно място, настолни предмети могат да се разделят по категории, удобно сортира и съхранява.Дървена тава за бижута - Нашият чекмеджето за съхранение на козметика е да организира и съхранява вашите четки за грим, продукти за грижа за кожата, парфюми, сенки за очи, молив за очи, червила.Органайзер за КОЗМЕТИЧНИ КУТИИ в СЕЛСКИ СТИЛ - Дървен Настолен Органайзер с 4 Чекмеджета, Дървена Настолна Офис Организатор, чекмеджета, шкаф за съхранение на консумативи за бродерия, Сортировач бижута, кутия-дисплей за домашен декор на масата.НАСТОЛЕН ШКАФ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Изработен от дървен материал, издръжлив и не ръжда за дълъг период на употреба.ДЪРВЕНА НАСТОЛНА ГАРДЕРОБ ЗА БИЖУТА - чудесен стаен кутия за съхранение, който е подходящ за съхранение на всички всячины.ДЪРВЕНА КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - дизайн, голям капацитет, с достатъчно място, настолни предмети могат да се разделят по категории, удобно сортира и съхранява.Осъществяване на списък 1 x Шкаф за съхранение Характеристики -Цвят : както е показано на фигура, дървена кутия за съхранение на тоалетни принадлежности -Материал : Дървени кутии шкафа -Висококачествено дърво за поддържане на чистотата в стаята си Практичен контейнер. -Нежен дизайн, също може да го направи приятно украшение в дома си кутия за съхранение. -Голяма кутия за съхранение в стаята за съхранение на дреболии, дървен държач за кутии maekup. -С помощта на този удобен кутия за съхранение на всички елементи, може да се съхранява организиран начин в офис органайзер за съхранение. -Дизайн с голям капацитет, достатъчно пространство, елементите на работния плот могат да се разделят в категории, лесни за сортиране и съхранение чекмеджето на шкафа.

Декларирани характеристики