.

800 мл от Силикон Сгъваем Обяд-Бокс, Кутия за Bento Голям Капацитет, с лъжица с двойна глава, Контейнер За Съхранение на храна, Портативен Сгъваем Контейнер за храна за П

800 мл от Силикон Сгъваем Обяд-Бокс, Кутия за Bento Голям Капацитет, с лъжица с двойна глава, Контейнер За

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Преносим ОБЯД-бокс : размер на 8,1 х 5,1 х 2,8 инча и капацитет 800 мл, лек и малък, той може да отговори на вашите ежедневни нуждиЛесен за пренасяне и почистване.Можете също така можете да го вземете с вас навсякъде.ТОПЛОУСТОЙЧИВА : Изработен е от хранително-силиконов материал, нетоксичен, без мирис, полезен е за здравето и экологичен.Контейнери за обяд можете да използвате при температура от -40 ℃ до 230 ℃, те са устойчиви на високи температури.Може да се използва безопасно в хладилници, микровълнови фурни, съдомиялни машини.УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : С цип канавкой и вградена в супена чиния, което позволява удобно да се получи и сложи в нея една супена лъжица.Четири кръгли точки отдолу с противоскользящим ефект, по-безопасни и удобни.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Банки за храни с вакуумна изолация с двойни стени запазват топлината и вкус за приготвяне на топли ястия.Той е подходящ за работа, пътуване, пикник и за използване на открито. 4 РАЗЛИЧНИ ЦВЯТА В кутия за бэнто 4 различни цвята : синьо, жълто, червено и зелено.Те са толкова пъстри.Можете да изберете този, който ви харесва.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Преносим ОБЯД-бокс : размер на 8,1 х 5,1 х 2,8 инча и капацитет 800 мл, лек и малък, той може да отговори на вашите ежедневни нужди.Лесен за пренасяне и почистване.Можете също така можете да го вземете с вас навсякъде.ТОПЛОУСТОЙЧИВА : Изработен е от хранително-силиконов материал, нетоксичен, без мирис, полезен е за здравето и экологичен.Контейнери за обяд можете да използвате при температура от -40 ℃ до 230 ℃, те са устойчиви на високи температури.Може да се използва безопасно в хладилници, микровълнови фурни, съдомиялни машини.УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : С цип канавкой и вградена в супена чиния, което позволява удобно да се получи и сложи в нея една супена лъжица.Четири кръгли точки отдолу с противоскользящим ефект, по-безопасни и удобни.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Банки за храни с вакуумна изолация с двойни стени запазват топлината и вкус за приготвяне на топли ястия.Той е подходящ за работа, пътуване, пикник и за използване на открито. 4 РАЗЛИЧНИ ЦВЯТА В кутия за бэнто 4 различни цвята : синьо, жълто, червено и зелено.Те са толкова пъстри.Можете да изберете този, който ви харесва.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Lunch Box
Material:
Silicone+TPR
Color:
Green, Blue, Red, Yellow(Optional)
Size:
Approx.20.5x13cm/8.1x5.1in(L x W)
Folding Height:
Approx.4cm/1.6in
Unfolding Height:
Approx.7cm/2.8in
Weight:
Approx.230g/8.1oz
Capacity:
800mlHeat Resistance
Package List:
1 x Lunch Box1 x Double Head Spoon
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.