.

Бутилки за пътуване Zerodeko, Бутилки за Пътуване, 2 бр., Скъпа Опаковка Сапун, Жаба, Захранващи Сапун за Ръце, Шампоан, Лосион, с Помпа Опаковка за Душата, Диспенсер за Ку?

Бутилки за пътуване Zerodeko, Бутилки за Пътуване, 2 бр., Скъпа Опаковка Сапун, Жаба, Захранващи Сапун за Ръце, Шампоан,

BGN 7.85

Сума
Налично за поръчка

?Бутилки за ЛОСИОН С Дозатор Сапун за Пътуване, за Многократна употреба на Празни Бутилки за сапун за ръце, Бутилка с Дозатор Лосион и Шампоан за Кухня и Баня ?ОПАКОВКА САПУН за ръце, Захранващи сапун за животни, скъпа Мультяшная Жаба, Захранващи Сапун за ръце, Лосион, Шампоан, Помпа, Захранващи Душ Гел за Еднократна Употреба, за кухненски Плотове за Баня. ?ОПАКОВКА на ПОМПАТА За шампоан, жаба-Панда, Уважаеми Мультяшное Животно, Помпа за сапун за ръце, Захранващи сапун за ръце, шампоан, гел за душ. ? Бутилка-опаковка за сапун за еднократна употреба, за лосиони за тяло със собствените си ръце, смеси от етерични масла, течен сапун, средства за измиване на тялото и много други. ?Бутилка с дозатор течност с приятен анимационни любимци, помпа за сапун за ръце, опаковка за сапун за ръце, шампоан, гел за душ, подходящ за бани, кухненски плотове.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Размер : около 16,00 X8,50 X8,50 см / 6,29 X3,34 X3,34 инча.- Материал : меламин.Пратката включва-1 бутилка с шарките на пандите-1 бутилка с една жаба.

Декларирани характеристики