.

50 бр. Сладки Еднократна маска за лице за деца, Дъгова Усмивка, Темата за Слънцето, за Еднократна маска за лице за момичета, 3-слойная Своеобразна Пеперуда, Дишаща Мас?

50 бр. Сладки Еднократна маска за лице за деца, Дъгова Усмивка, Темата за Слънцето, за Еднократна маска за лице за момичета,

BGN 59.27

Сума
Налично за поръчка

СЛОЙ от НЕТЪКАН + СЛОЙ ПЛАТ, ОБРАБОТЕН по МЕТОДА на СТОПЯВАНЕ + ПРИЯТЕН ЗА КОЖАТА ВОДОУСТОЙЧИВ слойПроизведено в САЩ или са внесени.Мека закопчалката. ?【??? ???? ???? ???? ????】 Нашата наметало за устата е достатъчно широка, за да закрие носа, устата и лицето, които ще могат да отговарят на повечето форми на лицето.Лесно се побира и се отстранява. ?【? ??? ???-????? ??????】3 Слоеве удобна мека дишаща futon материал.Това може да се осигури удобен защитен слой.Изработен е от висококачествен материал, което го прави мек и удобен за лицето си, много дышащим в чорап.С уникални есента елементи като тема.Перфектен за партита, обучение, ежедневна употреба. ?【?????????? ???? ???? + ??????? ?????? ??? ??????? ??????? 】 Оформяме си фигура!Идеално подхожда на вашето лице.Пластичните лък тел за носа предотвратяват ръми точки. ?【???? ????????????】 Може да се прилага в дома, в офиса, в училище, в парка, на детската площадка, маникюрном зала и на открито, за декорация на дома, пътувания и т. Това е най-добрата защита, когато пътувате из претоварените летища, автобусни терминали, търговски центрове, вечеринкам и натоварените градски улици. ?【???% ??????? ?????????】 Ние винаги отделяме внимание на нуждите и предложенията на нашите клиенти, в случай на възникване на някакви проблеми, винаги можете да се свържете с нас и ние ще ви отговорим, след като можем да го направим. ? Добре дошли в нашия магазин, ако имате някакви проблеми с нашия продукт, можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас. ?Материал : Удобен мек нетъкан външен слой + слой филтърна хартия + приятен за кожата нетъкан вътрешен слой.Може да осигури удобен защитен слой. ? Перфектен дизайн : Стилен дизайн за деца унисекс.Той защитава вас, карайки изглежда много стилно и красиво.★ Когато го носите, той безпроблемно се пада на лицето.Еластичната ушна контур лесно се побира и не оказва натиск на ушите си. ? Това е идеален както за момичетата, така и за момчета, подходяща за колоездене, къмпинг, активни занимания на закрито, супермаркет, парк, движение, пътуване, катерене и ежедневна употреба и т. ? през Зимата, може да запази топлината и ветрозащитность, през лятото на слънцезащитен крем предпазва вашите очи. ? Широко приложение : идеален както за жени, така и за мъже, подходяща за колоездене, къмпинг, вътрешен офис, супермаркет, парк, движение, пътуване, катерене и ежедневна употреба и т.

Декларирани характеристики