.

Детска раница Dodinmi за момичета, 12,5-инчов мини-детски раници за момичета, Малка Чанта за книги за деца с чанта за моливи, Раница за предучилищна и детска градина за де?

Детска раница Dodinmi за момичета, 12,5-инчов мини-детски раници за момичета, Малка Чанта за книги за деца с чанта за моливи,

BGN 13.00

Сума
Налично за поръчка

?Раница за малки деца и чанта за химикалки в един флакон - вземете със себе си ученически принадлежности!С чанта за писалки Dodinmi (8,5 "x 4,5"), детето ви няма да се притеснявате за това, че дръжката за зареждане с гориво или молив испачкают вътрешната част на училищни чантиТози раница за деца за момичета и идеална за предучилищна, дневна грижа и еднодневни пътувания. ? Точен и подходящ размер на детска раница - детска раница с размери 12,5 инча (12.5 х 10,5 х 4,8 ") е подходящ за вашето дете, теглото му е само 0,66 паунда, той е много лесен.Можете да кажете на детето си, че той е опакован своите ученически пособия и закуски в този раница за малки деца, както и да тренира своите способности за планиране на пространството. ?Получите наградата Children ' s Choice Award - детска раница Dodinmi за момичета и момчета от Токио, Япония.Много японски семейства избират нашите детски стоки, особено нашата раница за малки деца, защото не само в нашия малък раница за малки деца използват удобни и екологично чисти материали, но и на децата харесват модели и цветове на нашите детски чанти за книги, което допринася за интелектуално развитие на децата и проучване на вселената. ? Гъвкав и функционален е нашият набор от раници и чанти за химикалки са подходящи не само за деца, но и за предучилищна възраст и деца от детската градина.Раница може да се използва за обучение, пътуване или отдих, докато чанта за писалки могат да се настанят различни видове канцеларски материали. ☎Dodinmi Promises - Този прекрасен раница за малки деца е идеален за подарък на децата си за Коледа, рожден ден или училището сезон.И ние осигуряваме 24-часово висококачествено сервизно обслужване, за да се гарантира, че сте доволни от нашите услуги.Благодаря ви за вашето доверие към продуктите Dodinmi, ние никога няма да се обобщава.

Декларирани характеристики