.

STSEEACE Радио-управляеми Машини за възрастни 1:18 Камион с дистанционно управление 40 км/ч, Високоскоростни 4WD Радио-управляеми Автомобили, Офроуд, 4WD Водоустойчив Автом?

STSEEACE Радио-управляеми Машини за възрастни 1:18 Камион с дистанционно управление 40 км/ч, Високоскоростни 4WD Радио-управляеми

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

★ Лекота на управление : Оборудван с липсата на 2,4 Ghz и лесен за работаДве или повече кола с дистанционно управление могат да участват в състезания заедно, без да се предизвиква хаос в далечината. ★ Независим амортисьор : Тази кола с дистанционно управление оборудван с независима амортизатором окачване, който може ефективно да защити колата от сблъсъци и падания, да подобри издръжливостта, да се осигури добра работа за всички дестинации и завладяване на различни терени. ★ Много издръжлив корпус, подсилена рамка на купето : Целият корпус на този автомобил с дистанционно управление, изработен от висока якост от PVC-материал, който повишава устойчивостта на камион за сблъсъци и удължава неговия жизнен цикъл.Използването на подсилена рама на каросерията може да предостави на колата по-добро сцепление с пътя. ★ Гума гумата : Гума материал на гумата е изработен от висококачествен PVC материал, който е мек и еластичен и може да се регулира в зависимост от пътните условия.Той е бърз и ударопрочен при шофиране по неравен терен и се отличава с издръжливост. ★ Развивайте способностите на децата : всяко дете в детството си е била мечта за колата.Това може значително да развиете оперативните способности на детето си и в същото време поднесе му маса изненади и веселие.Не се колебайте, вземете тази чудесна играчка у дома днес! . ★ Лекота на управление : Оборудван с липсата на 2,4 Ghz и лесен за работа.Две или повече кола с дистанционно управление могат да участват в състезания заедно, без да се предизвиква хаос в далечината. ★ Независим амортисьор : Тази кола с дистанционно управление оборудван с независима амортизатором окачване, който може ефективно да защити колата от сблъсъци и падания, да подобри издръжливостта, да се осигури добра работа за всички дестинации и завладяване на различни терени. ★ Много издръжлив корпус, подсилена рамка на купето : Целият корпус на този автомобил с дистанционно управление, изработен от висока якост от PVC-материал, който повишава устойчивостта на камион за сблъсъци и удължава неговия жизнен цикъл.Използването на подсилена рама на каросерията може да предостави на колата по-добро сцепление с пътя. ★ Гума гумата : Гума материал на гумата е изработен от висококачествен PVC материал, който е мек и еластичен и може да се регулира в зависимост от пътните условия.

Декларирани характеристики

Play Time :
20 minutes
Charging Time :
about 2-3 hours
Remote Control :
2.4G
Speed:
40 km/h
Remote Control Range:
80 meters
Battery :
Rechargeable battery
Charger :
USB charger
Package Included:
Remote control car*1:
remote control*1:
battery pack*1:
charging cable*1 :