.

Alipis 2 бр. суха Сметана за Еспресо, Домашна Декоративна Лодка Метален Чайник за чай и Селски Чаша Селска Студен Чайник Реколта Дръжка За Подаване на Сос Бирария Ваза ?

Alipis 2 бр. суха Сметана за Еспресо, Домашна Декоративна Лодка Метален Чайник за чай и Селски Чаша Селска Студен Чайник

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

КАНА ЗА НАЛИВАНИЯ ВОДА - Качеството на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване употребаКУХНЕНСКИ JUG - КАНА за МЕД : Кана за вино е с елегантен външен вид и е подходяща за използване в дома, в ресторантите, баровете и по време на партита.РЕКОЛТА ЧАША-стомна за вода с Голяма метална кана за студени напитки Резервоари за напитки за забавление, Този малък кана за мляко добре е изработена от висококачествени и издръжливи материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба.КАНА за приготвяне на кафе и съхранение на кисело мляко, сок, кафе, мляко и други напитки.КАНА за СИРОП - това също е ежедневното използване.В сосове, бензиностанции за салати, бульонах, терках, сирене сосове и във всичко останало, което идва на ум.КАНА ЗА НАЛИВАНИЯ ВОДА - Качеството на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване употреба.КУХНЕНСКИ JUG - КАНА за МЕД : Кана за вино е с елегантен външен вид и е подходяща за използване в дома, в ресторантите, баровете и по време на партита.РЕКОЛТА ЧАША-стомна за вода с Голяма метална кана за студени напитки Резервоари за напитки за забавление, Този малък кана за мляко добре е изработена от висококачествени и издръжливи материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба.КАНА за приготвяне на кафе и съхранение на кисело мляко, сок, кафе, мляко и други напитки.КАНА за СИРОП - това също е ежедневното използване.В сосове, бензиностанции за салати, бульонах, терках, сирене сосове и във всичко останало, което идва на ум.Списък на опаковки 2 x стомна за вода Характеристики -Цвят : резервоари за напитки -Размер : 19,00 X13,00 X13,00 см / 7,47 X5,11 X5 метална стомна. -Лесно да се запази, тъй като той има достатъчно голяма дръжка, за да можете да регулирате количеството сос, който искате да добавите в стомна за наливане на вода. -Използва прецизионное производство за повишаване на стабилни характеристики и висока надеждност стомна за вода с дръжка. -Материал : кана за сос от калаено-алуминиева сплав - качество на изработка, добра текстура на фините детайли, добър дизайн и красив външен вид бутилки за сок. -Този мъничък молочник е изработена от висококачествени и издръжливи материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба. -Подходящ за различни поводи като например къща, кафене, ресторант, хотел и т. Кана за портокалов сок.

Декларирани характеристики