.

Комплект за парти на Хелоуин, Лечение или Трик, Завеса за входната врата, Банер, Окачен Знак, Знаме, Медальон, Декорация за дома-врати, Банер, Украшение (черен) Декора?

Комплект за парти на Хелоуин, Лечение или Трик, Завеса за входната врата, Банер, Окачен Знак, Знаме, Медальон, Декорация

BGN 5.46

Сума
Налично за поръчка

Благодарение на ярко цветовому български и надписи treat, смешному и пугающему, лесно е да се създаде атмосфера на терорТова ще направи вашето парти за Хелоуин още по-забавна!.Отлични украса за парти на Хелоуин, бързо украсете врата партита.Всеки банер се доставя с пръчка и въжета за по-удобно захващане.Можете да го използвате за създаване на различен фон фотобудки за парти.Окачен врата банер е изключително подходящ както за провеждане на събития на закрито, така и на открито.Описаниевы не искате да оставят за украса на някой от вашите домашни помещения за парти в чест на Хелоуин, с изключение на предната си веранда или отвора на вратата.Надпис на предната веранда - идеална украса за вас, с надпис "ЛЕЧЕНИЕ" или "тегленето" на банера е лесно да се създаде положителна празничната атмосфера на вашето парти.Характеристики - Цвят : черен. - Материал : Плат. - Размер на опаковката : около 29x6x6 см / 11. - Окачена вратата банер е изключително подходящ както за провеждане на събития на закрито, така и на открито. - Благодарение на ярко цветовому български и надписи treat, смешному и пугающему, лесно е да се създаде атмосфера на терор. - Отлични украса за парти на Хелоуин, бързо украсете врата партита. - Всеки банер се доставя с пръчка и въжета за по-удобно захващане. - Можете да го използвате за създаване на различен фон фотобудки за парти. - Страхотно парти за Хелоуин, денс парти, декорация на партита с изпълнения.Пратката включва 3 x завеси за входната врата Го прави парти за Хелоуин по-забавна!.

Декларирани характеристики