.

Angoily Керамични Сметана, Кана За Сметана с Кофейным Мляко, Сметана във формата На Животно-Заек, Малка Стомна за Сметана с Кофейным Мляко, Кана за Подаване на Кафе чай ?

Angoily Керамични Сметана, Кана За Сметана с Кофейным Мляко, Сметана във формата На Животно-Заек, Малка Стомна за Сметана с

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Дизайн】 : Той е оборудван с накрайник и без капки и удобна дръжка, по-лесен за използване, поддържащи чистотата на масата 【Идеален за】 : подаване на мляко / сметана / чинии за салата / горещ кленов сироп / разтопено масло.Може да се използва в повечето случаи, като кухня, трапезария, хотел, ресторант и т. 【Размерът и капацитетът на】 : 9 X 5 X 4,5 см; 3,54 X 1,97 X 1,77 инча.Мини-сметана, подходящ за подаване на млечни сметана към кафето.Лесен за съхранение. 【Керамични кана за сметана 】: Този стомна за крем, направен от красив бял керамичен материал, идеален за подаване на сметана и мляко. 【Многоцелеви】 : Керамични сметана отличен за приготвяне на кафе и чай, както и за да се наслаждавате на горещ шоколад, пай с подправки, дори топло мляко и мед, кленов сироп, разтопеното масло и други любими напитки.Също така е чудесен подарък за любителите на кафе, чай, горещ шоколад и така нататък. 【Дизайн】 : Той е оборудван с накрайник и без капки и удобна дръжка, по-лесен за използване, поддържащи чистотата на масата. 【Идеален за】 : подаване на мляко / сметана / чинии за салата / горещ кленов сироп / разтопено масло.Може да се използва в повечето случаи, като кухня, трапезария, хотел, ресторант и т. 【Размерът и капацитетът на】 : 9 X 5 X 4,5 см; 3,54 X 1,97 X 1,77 инча.Мини-сметана, подходящ за подаване на млечни сметана към кафето.Лесен за съхранение. 【Керамични кана за сметана 】: Този стомна за крем, направен от красив бял керамичен материал, идеален за подаване на сметана и мляко. 【Многоцелеви】 : Керамични сметана отличен за приготвяне на кафе и чай, както и за да се наслаждавате на горещ шоколад, пай с подправки, дори топло мляко и мед, кленов сироп, разтопеното масло и други любими напитки.Също така е чудесен подарък за любителите на кафе, чай, горещ шоколад и така нататък.Описание Ако търсите млечна чаша, този млечен кана във форма на зайче, изработени от керамичен материал, здрав и красив.Не се колебайте, нашият керамични кана е идеален за вас.Прост дизайн, красива шарка, можете да го използвате за съхранение на мляко, кафе и т., чаша за много цели.Характеристики - Цвят : Бял.- Размер : 9 X 5 X 4,5 см; 3,54 X 1,97 X 1,77 инча - Материал : керамика.Пратката включва 1 х Керамични сметана, кана за сметана с кофейным мляко, сметана във формата на животно-Заек, малка стомна за сметана с кофейным мляко за подаване на кафе чай с мляко сироп.

Декларирани характеристики