.

Есенни балони, Венец, Арка, комплект-138 бр., Стоки за Есенния парти, балони с Бордовыми, Оранжеви, Жълти Балони за Падането на Деня на Благодарността, Декорация за Пар?

Есенни балони, Венец, Арка, комплект-138 бр., Стоки за Есенния парти, балони с Бордовыми, Оранжеви, Жълти Балони за Падането

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Избягвайте задушаване на децатаМоля, не се надувайте топката твърде силно.Цвят може да варират в различни монитори и екрани.В бутилката се използва тальковая захар, за да се избегне слепване, а не на замърсяване. [? Отлично брой?] - 138 бр. Комплект арка от балони в есенната тема, която включва 138 балони и аксесоари за балони, идеален за есента на тематични партита, партита в чест на деня на благодарността, рождени дни, абитуриентски, сватбени тържества, младоженци, детски душове или някоя от страните, която искате!. [? Качествен материал?]- балон е изработен от висококачествен материал, кожицата е дебела, я не е лесно да се прекъсне, а цветът на истински. Латекс позволява на въздушния кълбо добре да се разтягат при надувании.Не се притеснявайте за това, което мъниста протекут, те се съхраняват за дълго време.За да ги накара да плува, може да добавите газообразный хелий. [?Лесно да се събере?] - Много е лесно да се събере, насладете се на процеса на "Направи си сам".Помпане им е лесно, и вие може да ги обесим по дърветата, стените, прозорците, вратите, маси за хранене и където пожелаете. [? Широко приложима?]- Този набор от тематични есенни гирлянди от балони е идеално за декорация на есенните партита, на деня на благодарността, тиквени декорации на 1-ви рожден ден, малки красиви декорации за душата на детето, украса за посещения на бижута в гората теми и много други. [?Безгрижно следпродажбено обслужване?] -Нашият приоритет номер едно - да се даде радост на нашите гости!Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля, свържете се с нас!. [? Отлично брой?] - 138 бр. Комплект арка от балони в есенната тема, която включва 138 балони и аксесоари за балони, идеален за есента на тематични партита, партита в чест на деня на благодарността, рождени дни, абитуриентски, сватбени тържества, младоженци, детски душове или някоя от страните, която искате!. [? Качествен материал?]- балон е изработен от висококачествен материал, кожицата е дебела, я не е лесно да се прекъсне, а цветът на истински. Латекс позволява на въздушния кълбо добре да се разтягат при надувании.Не се притеснявайте за това, което мъниста протекут, те се съхраняват за дълго време.За да ги накара да плува, може да добавите газообразный хелий. [?Лесно да се събере?] - Много е лесно да се събере, насладете се на процеса на "Направи си сам".

Декларирани характеристики