.

Медицински Нашийник за Възстановяване на котки, Мек Нашийник с Цветен Конус за котката След операцията, Регулируема E-Яка със защита от ухапвания, Дишаща Водоустой?

Медицински Нашийник за Възстановяване на котки, Мек Нашийник с Цветен Конус за котката След операцията, Регулируема E-Яка

BGN 9.49

Сума
Налично за поръчка

S : Обиколката на врата : 4,3-9,1 инча / 11-23 вижте M : Обиколката на врата : 5,1-10,6 инча / 13-27 n виж L : Обиколката на врата : 5,9-12,6 инча / 15-32 виж Мек полипропилен памук, осигурява домашен комфорт при носенето.Грязезащитный, водоустойчива и лесно моющийся.Идеален избор след операцията, за да те не кусались и не облизывались.Регулируема лента позволява да се регулира размера в зависимост от специфичните обиколката на врата.Формата на слънчогледи може да украсят стаята и да ви се даде добро настроение.Добре направен и лесен нашийник за домашни любимци.Всесезонни генерал. ➤[Защита от ухапвания /лизания / драскотини] : Домашен любимец винаги се харесва хапят, вылизывать и надраскване тялото си, но в период на възстановяване след операцията такова поведение не е желателно.Нашийник е предназначен за защита на вашия домашен любимец от ухапване, зализывания или пениране на рани, което им позволява безопасно да преминат период на зарастване на раните. ➤ [Регулируема шнур] : на разположение 3 размер, дизайн каишка за ръка, ви позволява да регулирате всеки размер, можете да се коригира в съответствие с определен обиколката на врата на котката. ➤ [Мек и водоустойчив материал] : Изработен е от дишаща тъкан с пълнеж от мека полипропилен памук, което осигурява комфорт при носене, и това ни позволява да не се притеснявате за това, че котките промокнут по време на пиене на вода в период на възстановяване, винаги дръжте кожа е суха. ➤ [Безопасен и грязезащитный] : деколте е обвит с памук и няма да навреди на котката ви, водоустойчив плат петна-устойчиви и лесно за почистване, просто избършете я, след като тя се боядиса, много удобно. ➤ [Многократна употреба използването] : Този нашийник е не само средство за защита на рани или стерилизация, но и декоративно средство, благодарение на което домашни любимци изглеждат по-привлекателни.Освен това, тя може да се използва като възглавница за домашен любимец. ➤[Защита от ухапвания /лизания / драскотини] : Домашен любимец винаги се харесва хапят, вылизывать и надраскване тялото си, но в период на възстановяване след операцията такова поведение не е желателно.Нашийник е предназначен за защита на вашия домашен любимец от ухапване, зализывания или пениране на рани, което им позволява безопасно да преминат период на зарастване на раните. ➤ [Регулируема шнур] : на разположение 3 размер, дизайн каишка за ръка, ви позволява да регулирате всеки размер, можете да се коригира в съответствие с определен обиколката на врата на котката. ➤ [Мек и водоустойчив материал] : Изработен е от дишаща тъкан с пълнеж от мека полипропилен памук, което осигурява комфорт при носене, и това ни позволява да не се притеснявате за това, че котките промокнут по време на пиене на вода в период на възстановяване, винаги дръжте кожа е суха.

Декларирани характеристики