.

Модул за показване на Сензорите за налягане Qinlorgo, 32x62,6x11 мм, Покрити с Мед Ламинат, Ультратонкая Гъвкава Чувствителни На Натиск Филм, Датчик за Налягане + Модул за по?

Модул за показване на Сензорите за налягане Qinlorgo, 32x62,6x11 мм, Покрити с Мед Ламинат, Ультратонкая Гъвкава Чувствителни

BGN 27.59

Сума
Налично за поръчка

【Структура на материала】 Модул за показване на датчик за налягане е изработен от ламиниран паркет, покрит с мед, а на екрана на дисплея е направен от плексиглас, който осигурява ясни, точни, ефективни, красиви и трайни показания 【Параметри за размера】 Размер на модула е около 32 x се 62.6 x 11 мм скорост на предаване на данни е 9600 baud, дължина на данни е 8 бита, стопорный малко равен на 1 бит, паритет не, сензори за налягане серия RP-C. 【Зареждане чрез USB】 Сензор за налягане с ниска консумация на енергия, захранва от литиево-йонна батерия, по-дълъг живот на батерията, може да се зарежда от зарядното устройство на мобилния телефон, ток за зареждане е 50 ma, време за зареждане е около 3,5 часа. 【Функционално използване на】 Модул дисплей сензор за налягане с малки размери, лесен за носене и съхранение, и той често се използва за измерване и показване на гъвкави сензори (гъвкави, thin film датчици за налягане, сила). 【Точно измерване на】 Строг контрол и гаранция за качество, висок коефициент на сигурност, могат да се използват без притеснение, ultra-висока чувствителност може да се гарантира точно измерване на резултатите. За измерване и показване на гъвкави сензори (гъвкавост, налягане на филма, датчици за сила). Ниска консумация на енергия, захранва от литиево-йонна батерия и дълъг живот на батерията, може да се зарежда от зарядното устройство на мобилния телефон. На екрана на дисплея от плексиглас, по-ясно, точно и ефективно четене, красив и издръжлив. С малък размер, лесно се пренася и съхранява, удобен за използване и притежава добра производителност. Строг контрол за качество и гаранция за качество, висок коефициент на сигурност, могат да се използват със спокойна душа.Параметри : Тип на продукта : Модул за показване на сензорите за налягане Материал : ламинат с мед покритие Модел : RP-C-MK01-1 Размер на модул : приблизително 32x62,6x11 мм /1,3x2,5x0,4 инча Работно напрежение : 3,3 v ~ 4.2 (литиева батерия) Работен ток : 8 мА Време на работа : 12 часа при пълна мощност Начин за зареждане : USB 5 НА зарядния Ток : 50 ma Време за зареждане : 3.5 часа Модел датчик за налягане : Серия RP-C Параметри на серийния порт : Скорост на предаване 9600 baud, дължина 8 бита данни, стоп-бита 1 бит, по четност-не.Списък на пакета : 1 х Сензор за налягане 1 x Модул на дисплея.

Декларирани характеристики