.

Zerodeko 2 бр. Дървени Цвете Кошница Украса за Направата на Сватбени Бижута Плетени Кошници Проста Кошница от Ракита Кошница с Дръжка Ръчна Количка Светло Кафяво Подар?

Zerodeko 2 бр. Дървени Цвете Кошница Украса за Направата на Сватбени Бижута Плетени Кошници Проста Кошница от Ракита Кошница

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

ДървоПОДАРЪК за нов дом - КОЛИЧКА за момичета цвете - ???Ракита кошница с дръжка, сватбена кошница за момичета цвете, кошница за съхранение на цветя, цветя кошница от ракита, многофункционална плетени цветя кошница, декоративен държач за цветя, сватбена титуляр за цветя, който да е лесно да се прекъсне, здрав и практичен, уникална форма и нов дизайн на количката.ЦВЕТЕ КОШНИЦА РЪЧНА изработка - Материал е безопасен и траен, е различна устойчивост на износване и удобството при продължително използване.АКСЕСОАРИ за ЦВЕТОЧНИЦ - те са гъвкави, може да бъде чудесна декорация количка или кошница за цветочниц за сватба или домашно приготвена кошница за съхранение на вещите, кошница за пикник и така нататък.ДЕКОРАТИВЕН ДЪРЖАЧ за цветя - можете да го поставите на терасата, в градината, на балкона, в хола, спалнята, коридора или на всякакви други красиви цветове, които ви харесват.КОШНИЦА за ръчна РАБОТА - и можете да я сложите в хола, спалнята, офиса и така нататък.Като украса за себе си или за подарък на приятели.Пратката включва 2 х плетени кошници Характеристики -Цвят : светло кафяв, ракита кошница ръчна изработка -Материал : Дървен контейнер за яйца -Размер : 17,00 X14,00 X17,00 см / 6,68 X5,50 X6 Кошница за пикник в кукла къща. - Той може да запълни монотонное пространство или да придават на пространството приятен естествен нюанс.Това може да бъде като декоративна кошница за цветя, така и Плетените кошница за съхранение. - Лек дизайн позволява лесно да го вземе със себе си.Портативен за носене и задържане.Благодарение на красивите линии, плетене, това може да е като кошница, така и декоративна кошница от ракита. - Не е лесно да се прекъсне, здрав и практичен, уникална форма и нов дизайн за сватбена кошница basket Flower Girl. - Е Предназначен за елегантния декор на вашата сватба и ще направи вашата сватба, романтичен и привлекателен Сватбената корзинкой за цветочниц. - Можете да го поставите на терасата, в градината, балкон, хол, спалня, коридор или в някоя красива ракита кошница с цветя, която ви харесва.Информация за стоки, Сватбена кошница за момичета-цветочниц Подходящ за домашна или офис употреба.Кошница за цветя, Изработени от безопасен дървен материал, трайна и практична за употреба.Кошница за цветя Красива и нежна кошница е необходимо в един дом.Ракита, кошница за цветя Този продукт е чудесен избор за вас, не само кошница за цветя, но и кошница за съхранение, можете да го използвате за съхранение на някои дребни елементи.

Декларирани характеристики