.

Nunafey Прахоустойчив Здрав Цифров Калъф За Съхранение на Електронни Аксесоари Калъф Кабел устойчив на удари Чанта за Слушалки, Лесен за USB флаш диск Слушалки (Тъмно с?

Nunafey Прахоустойчив Здрав Цифров Калъф За Съхранение на Електронни Аксесоари Калъф Кабел устойчив на удари Чанта за Слушалки,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

По ваш избор може да бъде 5 различни цвята, цветовете са ярки и красивиТова е най-лесният и ефективен начин за съхранение на вашите цифрови аксесоари, който може да ги предотврати изхвърлянето на където и да било или дори загуба.Корпус чантата е изработена от материал EVA с покритие от изкуствена кожа, водоустойчив, удароустойчив, прахоустойчив, здрав и издръжлив на употреба.Подходящ за съхранение, флаш диск на USB кабел за данни, слушалки, SD карти и така нататък за използване в офиса или пътуване.Лек и подходящ размер за лесно и удобно носене в чанта, раница или куфар и т. Описание на продукта : Нашата дигитална чанта за съхранение, изработен от материал EVA с покритие от изкуствена кожа, водоустойчив, ударопрочная, пылезащитная, здрава и трайна употреба.Това е най-лесният и ефективен начин за съхранение на цифрови аксесоари за офиса или за пътуване.Той е лек и е подходящ размер за лесно и удобно носене в чанта, раница или куфар.Характеристика : Корпус чантата е изработена от материал EVA с покритие от изкуствена кожа, водоустойчив, удароустойчив, прахоустойчив, здрав и издръжлив на употреба.Лек и подходящ размер за лесно и удобно носене в чанта, раница или куфар и т. Най-лесният и ефективен начин за съхранение на вашите цифрови аксесоари, който може да ги предотврати изхвърлянето на където и да било или дори загуба. 5 различни цветове могат да бъдат по ваш избор, цветовете са ярки и красиви.Подходящ за съхранение, USB флаш-диск, кабел за данни, слушалки, SD карти и така нататък за използване в офиса или пътуване.Характеристики : Състояние : 100% чисто нов Материал : EVA + изкуствена кожа Цвят : черен, червен, син, розов, тъмно син (по желание) Размер (Д х Ш х В) : прибл.5 х 8 х 4 см/4,5 х 3 х 1,57 инча Тегло на опаковката : прибл. 38 грама комплектът включва : 1 х USB-кабел, чанта за съхранение на слушалки (слушалки и други аксесоари в комплекта не са включени)Моля, обърнете внимание : 1. Допуска се отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, вземете настоящия стандарт.

Декларирани характеристики